onsdag, april 08, 2009

God Påske.



Da vil jeg få ønske alle som er innom bloggen en riktig God Påske!

Vi er på hytten. Her er nok å finne på for både store og "små".

Foreløpig har vi hatt en økt hver dag i "hagen" for å klippe/sage ned småtrær og busker. Barna er kjempeflinke til å delta og jobber på lik linje som oss voksne. Selvsagt har vi gode pauser med litt bonus-godt for de flinke arbeiderne, men likevel er vi imponert over hvor flinke de er til å delta. Her er det ikke snakk om tvang eller press. Rett og slett bare arbeidsiver og -glede.

Ellers har vi planer om noen besøk her og der, og eldstejenta har en venninne her. De to tenåringene har kost seg sammen i gjestehytten. Riktignok er det ikke nett ned der, så de har vært litt her og der. Rart med tenåringer, de kan ikke være uten dataen i alt for mange timer... Men det viktigste er jo at vi alle sammen kan ha det bra og holde på med det vi trives med og har glede av.

Håper alle sammen får en fin påske enten dere er hjemme eller på tur.

4 kommentarer:

Vibbedille sa...

Koooos dere masse og ha en herlig Påske! Her blir det hjemmekooos og et rolig selskap av Jr sin 7 års dag i morgen. Eller er det vel sjokolade på menyen hehe neida både kalkun og lammelår skal fordøyes hehe gleeeeder meg!

klem&kos fra Vibbedille

Håper formen er på din side ennå!

Bitt@mi sa...

God påske, og kose dere på hytta:-) Høres veldig trivelig ut. Lappen i innlegget under var nydelig, blir nok flott når teppet er ferdig!

MayM sa...

Ønsker deg og dine en riktig god påske på hytta. Godt det er masse å finne på. Håper der får fint vær til å kunne være mye ute.

Mmmarianne sa...

Innom med en liten påskehilsen! Høres jo ut som om påskemodusen er intatt allerede!

GOD OG GLAD PÅSKE til dere!