fredag, oktober 27, 2006

Haloween...

I dag har vi hatt Haloween her i huset... Pleier alltid ha litt morro av å kle oss ut og spise "skummel" mat med barna en av de siste dagene i oktober. For første gang kunne vi spise i den nye spisestuen også. Det var stas. Møblene er ikke kommet ennå, men de gamle duger greit så lenge. De nydelige Gladiolene kjøpte jeg på Ikea i dag for kr 59,- for 10 stk!














Her er bordet dekket med maten vi hadde. Siden vi huler ut gresskar, fant vi ut at vi ville prøve "Gresskar-suppe". Vel, vel... tror ikke det blir en tradisjon på det. Men kanskje jeg finner en annen oppskrift, eller prøver meg litt frem. Det var forsåvidt godt, men litt spesielt. Til suppen serverte vi skummelt brød.. se lengre nede.. Ellers hadde vi grønsaker med "grønn gørr" (dip med avokado), "Myr med sørpe" (hjemmelaget pizza) + div chips, chilinøtter og godteri. (Lørdag er byttet ut med fredag denne uken.)











Gresskaret er skåret ut av alle tre barna, på hver sin side. Veldig fin effekt med lys inni. Det blir satt ut senere, men i dag fikk det stå inne mens vi spiste.















"Skummelt brød"... Jentene bakte rundstykker men etter fri fantasi. Her er både spøkelser, hender, føtter... Spesielt minstemann hadde stor morro av å bite fingrene av hendene. Aldri har vel et brød smakt morsommere... he he. Alt i alt en koselig dag med masse morro med forberedelsene, og så en koselig kveld med familien.

3 kommentarer:

Lena sa...

Så utrolig artig påfunn, koselig å kunne finne på slike ting med familien:-) God helg!

Renate sa...

Så morsomt det hørtes ut :) Her har vi kjøpt inn snop til ungene kommer på døra og et par gresskar i keramikk for å henge i vinduet. Så får vi se om jeg roter frem heksehatten til de kommer :D

PS: NYDELIGE gladioler!! *Sukk* Skulle ønske vi kunne finne så rimelige blomster her nord... :)

Ha en fin dag da :)

hobbyvenn sa...

Joda, det er morsomt... Men godt det bare er en dag i året. Eller, når alt er ferdig kunne det jo vart et par dager kanskje. Vi er jo litt tidlig ute siden vi legger det til en helg, men det er så mye mer praktisk... Her i nabolaget går ikke barna på dørene, så det er først nyttårsaften....