lørdag, februar 11, 2012

Hemmelig Uvenn Pakke!

I dag kom den fryktede HUV-pakken min. På Uformelt, et forum for hobbyinteresserte, finnes det altså en along for oss som vil bytte bort garn. Det er ingen regler for hvor mye garn en må sende, og det ser en tydelig her. En stappfull pakke med garn i varierende kvaliteter. Det hele er beregnet på at en skal levere fra seg garn en ikke liker eller ikke kommer til å bruke. Så er det bare å håpe på at en ikke får tilbake like ille garn som en leverer...

Pakken inneholdt MYE garn. Hele 3768gram for å være nøyaktig. En hel del har jeg problemer med å finne på hva jeg kan bruke det til, men jeg er i tenkeboksen.

Minstejenta hang over meg da jeg åpnet pakken og hun kom med gledesutbrudd opptil flere ganger. Så aller først skal jeg igang med en lue til henne i et av de nøstene jeg synes var direkte guffne, men hun falt for fargen og bryr seg mindre om innholdet i nøstet.

Det var ikke mindre enn 14 (!) spoler med garn bl.a. Dette er ikke tynt, men supertynt, sytråd nesten. Noen spoler kan nok bli til sjal, men noen har jeg større kvaler med. En spole gammelrosa fremst til venstre, samt den turkise bak der, har noen guffne dotter i beige i tråden...

Dette var bl.a tråden minstejenta fikk åndenød av. Fargen er mer grønn enn på bildet. Jeg er såvidt igang med en lue til henne. Garnet til høyre er skikkelig ekkelt å strikke av. Det knirker og henger på pinnen. Virker ikke elastisk i det hele tatt..

Dette er 50/50 ull/acryl. Det lilla til venstre blir muligens sokker, men de brune nøstene har jeg ingen idè for foreløpig.

Disse nøstene er skikkelig acryl. 100%. Jaja, fargen på de lilla var jo fin da.

Disse røde og brunorange er en blanding av litt av hvert. Triplex er et godt garn jeg har strikket mye i. Tror enda jeg har noen rester i blått og hvitt. En Norgeslue kanskje?

Fin blåfarge, men acryl dette også. Får se om jeg kan strikke det sammen med noe tynt ullgarn, så kan det gjerne bli noe etterhvert.

Nøstet til venstre kjennes ut som ull, så det kommer nok godt med til noe. Det andre kjennes også ut som ull, men er veldig tynt. Det blir sikker til et sjerf med tiden.

3 nøster gul og 1 nøste lilla Duo fra Sandnes vil jeg tro, samt 2 nøster bomullsgarn. De første vet jeg ikke helt hva skal bli enda, men de to siste blir nok kopptuer tenker jeg.


Så da er det vel bare å sette igang å strikke da, og ikke bruke mer tid på dette er jeg redd...

13 kommentarer:

Tesha sa...

Jajamennsann!
Skikkelig spennende og utfordrende, med andre ord. Det skal bli morsomt å se hva du får ut av det etterhvert!

sissel sa...

Jeg sier bare lykke til med å bruke av garnet, var jo både og der. Noe likte jeg og noe fikk jeg helt skjelven av. Supert at jenta likte det du ikke likte da.
Glad jeg ikke er med denne gangen for det var dukket opp masse underlig pakker så ejg(var med siste gang på hobbyboden), men det er jo kjempemoro da - man vet jo aldri hva man får.
Ha ei fin helg, og kos deg masse med å bruke av garnet.

Anonym sa...

Går det ikke ann å strikke noen Arne og Carlos dukker, eller klær til slike dukker av diverse garn?
Lykke til, du er jo så kreativ,
bruk det du liker, og bytt videre resten. Folk er så forskjellige.

Jeg hadde for en tid tilbake mye bommulsgarn som jeg kjøpte for hundre kroner plastposen (bæreposer) når en butikk la ned.

Mye strikket jeg av, men her når jeg flyttet i fjor sommer så fant jeg enda mye garn og noe ullgarn, jeg pakket diverse og sendte til min mor, det ble over 5 kg.

Hun stikket en god del av det selv, til barnebarn, og til en basar hun strikker og hekler gevinster til, og så tok hun med garnet til foreningen, så andre kunne lag gevinster av,

Jeg har enda endel ullgarn, men det strikker jeg endel sokker og skjerf av.

Men del med flere om du har formye. Hør med foreninger ol.
lykke til.

Bommulsgarnet jeg beholdt strikker jeg kunststrikk duker av,

Vet ikke om garnet på spolene egner seg til duker og brikker, eller om du strikker slikt, men prøv det er artig, selv om det ikke er TV strikk akuratt.

Ha en kjempefin morsdag.

Hilsen "Rosa",

medina sa...

For en skatt du har fått i posten. Spennende.... Ha en fin søndagskveld:)

medina sa...

For en skatt du har fått i posten. Spennende.... Ha en fin søndagskveld:)

Sissel sa...

Oj, oj, oj. Lykke til:) Dette er vel derfor jeg ikke tør å melde meg på slike alonger, man aner virkelig ikke hva man får tilbake... Men endel ok der, men jeg ilker ikke acrylgarn... Av det tynne garnet kan du vel kanskje lage noe hvor du kan bruke flere tråder sammen? Iallefall lykke til, og gleder meg til å se noe resultat av det det du lager av det..

strikkefrua Elin sa...

Hvis du får for lite av det grønne du strikker lus til datteren i, det som er lite elastisk så har jeg et råd :)
Jeg har nemlig sendt avgårde en uvennpakke med et helt slik nøste i. Samme farge og alt. Du kan sikkert få det av mottakeren. Jeg kan koble dere jeg :)
Fint og ha løsninger for hånd.

Hilsen strikkefrua eller Elinne

hobbyvenn sa...

Takker og bukker. Gode råd er det virkelig behov for.
Og neitakk Elinne, jeg trenger IKKE mer av det gusjegrønne garnet. Har skkurat brukt det opp, og har ikke behov for å lage noe mer i det. Et kort, men minnerikt bekjentskap...

strikkefrua Elin sa...

:) :) :)

Bodil sa...

Wow, her blir det nok mykje spennande å sjå framover. Flott hue, og lukke til :)

vis82 sa...

hei her var det mye ja.
er det en side man melder seg på eller er det en gruppe?

hobbyvenn sa...

Hei vis82. Dette er noe man melder seg på når man er medlem av Uformelt.net, som er et forum. Mye morro med dette garnet ja, men også en utfordring for kresne hender... Og jeg elsker utfordringer, så jeg har det morro.

Anonym sa...

http://hermessale.finniwolf.com link learn rather compressed extremely large should cycle food gesture hermes handbag teacher ache sew exist short-wave broadcaster those have nowhere shame http://ddacjoqr.meblog.biz/article/15674533.html
http://community.51shangla.com/viewthread.php?tid=1252771&extra=
http://xyjrpcvx.meblog.biz/article/15668926.html
http://www.550707.com/read.php?tid=752664
http://www.mengxiang145.com/bbs/viewthread.php?tid=6057049&extra=
http://bbs.safetytech.org.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=183105