torsdag, februar 22, 2007

Garn-tur..


Gemalen og jeg tok oss en kjøretur i dag. Jeg måtte ha litt mer garn *host, host* så vi tok turen til Dale sitt fabrikkutsalg... Dette bildet er tatt på Dale. Det var et fantastisk vær, men blåste ganske godt der inne, så jeg vil tro en tur på fjellet ville blitt en iskald fornøyelse. Ser du godt etter på bildet så ser du snøen som blåser over toppene... Br... godt med varm bil..

Ingenting å si på naturopplevelsen.. Dette bildet er tatt like etter Vaksdal, og fjellet ligger på Osterøy.

Så er vi hjemme igjen med garnfangsten for denne gang. Må bare vise de flotte posene vi fikk. Følte oss som skikkelig turister da vi gikk ut med disse under armene..

...og her er garnet. I forgrunnen ligger det jeg "egentlig" skulle ha, noen nøster gult Ulla. Det er et fantastisk garn som Dale produserer. Det er godt å strikke med, har en flott glans og gir et nydelig resultat. Garnet er tre-trådet, mens Heilo er firtrådet. En kan likevel bruke Heilo-mønstre, for Ulla er litt grovere tvunnet.

Bak ligger mørkeblå og naturhvit Ulla (kr 14,- pr nøste), samt diverse nøster Heilo i en herlig blå/grå farge. Blir nok sikkert noe fint med tiden dette også...

2 kommentarer:

Bim sa...

Ja, detta Dalegarnet är ju bara SÅ läckert. Har fått tag i ett mönster på sockar i just Dale - Tiur. Ska se om man tar sig över gränsen och kan hitta det garnet där... Men, var ligger den platsen du skriver om i blogen? Ja, jag är lite nyfiken, :) Med de vyerna så kanske man kunde få med gubben på en bilresa eller så, hihihi. (läs tveksamt, men ändå ;))
Må så gott... värmländskan... kramis och sticka lugnt under en förhoppningsvis trevlig helg
Sjöbackas blogg

hobbyvenn sa...

Dale Fabrikker ligger ca 1 times biltur fra Bergen. Ellers går det an å ta toget fra Bergen også, men husker ikke hvor lang tid det tar. En tur til Bergen må jo bare bli bra for dere. Finnes ikke finere sted vet du hehe. Og vi har enda en garnfabrikant ikke så langt herfra, så da kan du virkelig fylle opp garnlageret ditt...