Dette er en stor oppskrift, så du kan med fordel halvere den om det er første gangen eller dere ikke er så mange som skal spise den.
Slik ser Hanefoten/Skvalderkålen ut.
Suppen er ikke vanskelig å lage og her i huset klarer selv minstejenta det, bare hun får litt hjelp...
Du starter med å plukke 1liter Hanefot (pass på så det ikke blir for mye luft mellom bladene når du måler om du har en liter.
Det er de små bladene som er mildest, men du kan godt ha i endel store også for da blir det mer styrke/smak i suppen. Bladene vaskes god, og haes i en panne sammen med 2 liter vann.
Kok opp vann og blader, og la det trekke i 5 - 10minutter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
Dette så godt ut. Har faktisk ikke smakt det noen gang.
Bare prøv, det er virkelig godt! Og hvis du vil ha en litt annen smak, så bare bytter du ut hanefot med brennesle.
Legg inn en kommentar