søndag, mai 10, 2009

Resultater etter en liten helgetur...


Det ble endel handel i Stavanger ja... Dette er resultatet etter et par timers handel. (Jammen godt jeg ikke bor i de trakten til vanlig...)


Det rosa garnet på spolene er det samme garnet som jeg pleier å kjøpe når Oleanna har salg her i Bergen. Nå var jeg heldig å komme over denne herlige rosafargen som passer perfekt med resten av Oleannagarnet jeg har her hjemme.
En Tildaboks og noen små stoffer ble med hjem fra Kreativ. En herlig/farlig butikk på Kvadrat senter på Sandnes.
Dette "stitcheriet" og tråden ble med hjem fra samme butikk.


Så var det alt garnet som bare måtte følge med hjem fra SandnesGarn.
De to spolene med rosa veier ca 2,1kg
Lys blå Smart veier 945g
Orange Smart veier 433g
Brun Smart veier 524g
Hvit Per Gynt veier 1276g
og i tillegg 3 nøster PerGynt og 1 nøste Smart à 50g.
Totalt ca 5,35 kg garn. Skulle holde en stund det da...
Kjøpte to hefter også.
Fra Smart-heftet har jeg planer om å strikke en "Sjørøver-genser" og i Klassikerheftet skal jeg strikke Mariusgenseren på forsiden. Lik den hvite, men den blir i blått altså...

Selvsagt måtte jeg ha et strikketøy underveis. Siden Jan er så stor og tung å dra med seg, og GAAA-lappen er et konsentrasjons-strikketøy, så hadde jeg en unnskyldning for å begynne på noe nytt. Tok en kjapp tur på loftet før vi reiste å fant frem et nøste med Online sokkegarn. Pakket ned nøstet og 10 strikkepinner 3,5mm og satte meg i bilen. Jeg paralellstrikket sokkene så slapp jeg å strikke den kjedelige sokk nr2 når den første var ferdig. Sokkene ble ferdig rett etter vi hadde kjørt av fergen på Halhjem, så her er det snakk om å velge strikketøy som passer til turen...Slik ble det endelige resultatet. Jeg prøvde meg først med hullmønster, men synes det ble for rotete siden garnet er så fargerikt.
Så nå er jeg igang med høstens beholdning av ullsokker til barna. Alltid kjekt med nye sokker når høstuværet setter inn.
Takk til våre gode venner for en herlig dag/kveld sammen med dere. Det ble ikke strikket en maske, men praten gikk tilsvarende kjapt da...
Gleder oss til sommerferien...

6 kommentarer:

LivM sa...

Jeg er jo ikke det minste misunnelig på deg og alt garnet! he-he! Men her får du mange flotte plagg. Jeg strikker Marius kofte for tiden (innimellom sokkestrikkingen!!), Artig med disse gamle mønstrene som kommer igjen!Lykke til!

Lillesnuppa sa...

Mye flotte godsaker du har fått handlet ser jeg. Blir målløs når jeg ser hva du har rukket på bilturen. Du må være lynrask!

Monai sa...

Her var det masse flott garn,ja.
Det klassikker hefter har jeg også.Mye fint i det.Så nå er det bare å finne fram pinnene og kose seg med strikkingen.

Fit mum sa...

Så søt stemning på det rosa bildet ;o)
Ja, mamma strikker også på de mariusgenserne, og jeg er enig med deg; likte best den hvite på forsiden av heftet!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Ja garn er stas... Gleder meg veldig til å sette igang med Mariusgenseren, men prøver å unngå oppstart nå. Må fullføre diverse andre ting først...

Lisbet sa...

Du har mye fint laget...:)
Jeg har også sett sjørøver-genseren som er i heftet, men ingen forhandler kan skaffe meg mønsteret, kan du hjelpe meg?
Du finner e-post-adresse på bloggen min: bizlettblogg.blogspot.no