torsdag, august 15, 2013

Nye kluter til kjøkkenet.

 Nye kluter har blitt til i løpet av de siste ukene. Dette er den kluten jeg ikke klarte å konsentrere meg om da vi var i Lyngdal, Rowan tree (rogn).
Å sitte i et badeland med ørten badende og hvinende unger er ikke noe sted for å konsentrere seg om strikkepinner, garn og mønster.. Men etter vi kom hjem gikk det som en lek. Virkelig en flott klut. Tusen takk til Bitta som har designet mønsteret.
kluten er strikket i Mandarin petite på pinne 3,5mm
 Den neste kluten heter Strikkegleden og var veldig enkel å strikke. Selve mønsteret kommer dårlig frem på bildet. Kluten er strikket i Mayflower Cotton light på pinne 3,5mm. Garnet er nokså tykt synes jeg og veldig lett for å dele seg når en strikker, men jeg vil tro at kluten er god i bruk.
Etter hvert som jeg strikker klutene så blir det mer eller mindre restegarn igjen. De strikker jeg inn i en resteklut. Stripene blir så brede som garnet rekker. Dette er den måten jeg pleier å strikke kluter på, de blir så gode i bruk og er enkle og greie å strikke. Men selvsagt blir klutene til Bitta mye finere og mer staselig..

2 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Restekluta er åssa fine.

Bitt@mi sa...

Restekluten blir også kjempefin:) Og mønsteret mitt som heter Bjørk, er fin til å få brukt rester i også:) Rogn er nok ikke akkurat badelandstrikking, der hadde nok også jeg meldt pass.
Pene kluter, og det gleder meg at også du følger siden min:)
Klemmer!