tirsdag, september 19, 2006

Kunne sikkert fulgt opp forrige bilde og skrevet litt om været i dag også, men det hopper jeg galant over... Kan vel bare nevne at det er typisk Bergensvær! (Slik alle tror det er i Bergen altså, ikke slik det pleier å være..)
Da er jeg snart klar for noen dager i Sandefjord og bloggen vil derfor ikke bli oppdatert før tidligst fredag kveld. Satser på noen fristunder så jeg får sjekket ut garnbutikkene der, etter to tips på HB... Tok en litt større koffert for sikkerhetsskyld jeg... (selvsagt bare for å få plass til gavene til de hjemme altså...)

2 kommentarer:

Bim sa...

Oj, sådant väder i Bergen??? Hrm, såg ett program på tvn om väder och vind, ;). Det finns tydligen OLIKA sorters paraplyer i er by... hm, beroende på mängden nederbörd och i den utsträckning det kommer, ;). Fanns det inte en fest där också??? Hm, där barnen iklädde sig regnkläder från topp till tå och ut de gick, hihihi... MEN, den gången festen var (ja, när tvn var där) så fick brandkåren ställa upp med vattnet=regnet... Hm, hur är det nu då??? Sant eller falskt? ;)
Hm, vet du inte det att man alltid packar dubbelt... Speciellt om det är utomlands då, men även inom landet... Två väskor i en, så att allt som ska med hem till de sina får plats, :p För vad du än inhandlar så nog katten får de väl nytta av det, eller??? På ena eller andra sättet, hihihi...
Må så gott... värmländska på tur... kramis, och ha det så härligt nu... Sänd ett vykort, hihihi... älskar det... :p
Sjöbackas blogg

hobbyvenn sa...

He he, det var nok ekte regn den dagen ja... Og handlet? Ikke et eneste nøste!!! Rett og slett så dårlig tid til slikt at det kun ble gaver til de hjemme. Kan leve lenge på den tror jeg...