Ufo-grytelappene er nesten ferdig. Dette er den som er helt klar, den neste mangler bare den ytterste kanten.
Middagen er klar, så her er det bare til å spise. I dag ble det røkeknoker til maten, men andre ganger bruker vi lettsaltet lammekjøtt i stedenfor. Barna foretrekker imidlertid knokene, så da ble det slik i dag.
Og med tre barn i voksealder så var det ingen problem å bli kvitt maten kan en si...
Og alle, utenom minstemann foretrekker kulturmelk/kefir til maten.
3 kommentarer:
Middagen ser aldeles nydelig ut.Nam-nam.Ønsker deg en riktig god helg.
Å dette så deilig ut. Artig å se hva du bruker som tilbehør. Jeg er bare vant til å bruke stekt flesk og hvis jeg får tak i så har jeg lettsaltet kjøtt. Men så bruker jeg poteter til også!!
Ja det er rart hvordan tilbehøret varierer fra sted til sted. Noen må ha sirup på, noen vil ha brunost, noen bruker kålrabistappe, noen bruker poteter til,.... men godt er det nå iallefall. Og det en er oppvokst med blir vel ofte det en bruker selv som voksen også..
Legg inn en kommentar