Helgens kake ble eplekake. Dvs det ble en eplekake og en rosin/kanel-kake. Den ene skulle nemlig selges på et loppemarked vi var med på. Men kakebunnen er den samme, og kan varieres i det uendelige...
Kake til helgen:
4 egg
3 dl sukker
200 g smeltet smør
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
Pisk eggedosis først, ha så i alt det andre og bland forsiktig.
Ha røren i en liten langpanne og legg i det fyllet du kan tenke deg.
F.eks Oppskårne epler dyppet i sukker og kanel, strø sukker og kanel oppå kaken.
Rosiner, evt med sukker/kanel oppå kaken.
200g grovhakket sjokolade.
Finhakket aprikoser, rabarbra og sukker.....
2 kommentarer:
Eplekake er som regel en slager, både med is eller krem. Og veldig kjekt å be noen på kaffebesøk med nybakt...
Helt enig, og når den er enkel og grei å lage også så blir det ikke noe stress!
Legg inn en kommentar