søndag, september 02, 2007

Høst i hagen.

Ingen tvil om at det er høsten som er her. I hele går gikk barna å ventet på et lite opphold i regnet slik at de kunne gå ut og hente seg epler. Regnet rant uten stopp hele dagen, og utpå ettermiddagen gadd de ikke vente lengre, så da ble operasjon eplehøst satt igang. På med regntøy og støvler, kneppe godt igjen og ut i regnet. Treet står rett utenfor stuen, så det skulle jo ikke være nødvendig å kle seg såpass kanskje, men det regnet i bøtter og spann i går, så da så.. Eplene var blitt overaskende store og fine, selv om treet bare er to år gammelt. Det er ikke så mange eplene totalt på treet, men de som er satt nokså tett på tre forskjellige steder. Denne grenen som det er bilde av var helt nedbøyd, så her var det nødvendig å lette litt på tyngden. Resten skal få henge til neste gang vi skal på hytten og så får vi se om de er blitt enda større da, eller om de har regnet/blåst bort... Herlig smakte de i allefall!



Litt flere høst-pregede bilder fra "hagen" på hytten. Nyper er liksom typisk høst synes jeg, og så gir de en flott farge til alt det grønne, gule og brune.









Bjørnebærene er snart borte, men noen få modnes fremdeles. Søte, sorte og gode. Se fargene på bladene, ikke tvil om at høsten er på vei her nei...

Ingen kommentarer: