onsdag, november 25, 2009

Julehandel mm.


Det stunder utvilsomt mor jul her i huset.
Eldstejenta og jeg hadde oss en shoppingtur på mandag. Hovedfokus var på juleklær og skotøy til henne. Det er bare det at når en bor slik til at en har et svært handlesenter i nærheten så kan en jo ikke handle bare det en kom der for selvsagt... En kan vel si det slik at kortet fikk kjørt seg den dagen, for dagen gikk faktisk før vi hadde handlet oss ferdig.
det ble både kjole, kåpejakke, støvletter, smykke,... på eldstejenta og diverse annet som "kan komme godt med nå i juleforberedelsene". På bildet er en av de sistnevnte tingene da. En film vi tenker "kan komme godt med" en dag vi mot formodning ikke skulle ha noe å gjøre (som om den dagen kommer her i huset, haha). Vel etter ma-a-a-ange timers handling tok vi oss en bedre lunch, før vi handlet litt til. Så var det bare å kjøre hjem og bære oss skakke på alle varene som skulle i hus. En helt typisk første jule-handle-dag som ble veldig morsom og koselig. (Og kortet ligger fremdeles til avkjøling, så det er klart til neste omgang..)



Ellers er vi så smått begynt på julebaksten. Kakemenn er alltid det første vi baker her i huset. En stor porsjon, for disse er best før jul. Her er det de to minste som har kjevlet og bakt ut. I dag hadde de med seg hver sin pose med kakemenn til gruppen sin på skolen.

Ingen kommentarer: