torsdag, desember 10, 2009



Julens pålegg er under produksjon. Dette er ferdigkokt sylterull. Ikke det pålegget vi er mest glad i, men det hører med likevel... Derfor skjærer jeg rulln opp i forholdsvis små biter og legger alt i frysen. Så er det bre til å ta opp en og en bit etterhvert som vi ønsker det. Da blir det ikke så mange påleggsskivene for hver gang.






Lammerullen som ble laget i går har fått ligge i kjøleskapet og trekke salt og krydder godt ut i kjøttet. I dag har den havnet i gryten og er snart ferdig for litt press. I morgen blir den skåret opp i biter som sylten, og havner i frysen den også.









En fårerull må være et greit hjelpemiddel om en skulle ønske å bli flink til å sy i hud.. Fint operasjonssår dette eller?
Nå skal vi straks igang med smultringene her i huset. Må bare få unna litt kalendergaver og barnetv.
Minstemann spanderer forresten herlige pepperkaker til adventskosen (har bare smakt en liten bit altså..). De har laget på skolen, og han hadde en stor pose med seg hjem i dag.


Ingen kommentarer: