Når vi først er igang med mat, kan vi ta med gårsdagens dessert også. Vi har tradisjon på at hver dag vi har fisk, så har vi dessert også. Det begynte vi med da barna var små for at de skulle glede seg til fiskemiddager. Ikke vet jeg om dette har gjort utslaget, men fiskemiddger er veldig populært hos oss, og slett ikke bare på grunn av dessertene...
Vel i går hadde jeg dårlig tid til å lage dessert, men vi skulle ha fisk så da måtte det bli noe kjapt. Og kjapt ble det.
Først delte jeg opp appelsiner i små biter og hadde oppi dessertglass.
Er appelsinene sure kan det være lurt å ha i litt sukker, men det er ikke nødvendig. La dette stå til middagen er spist (men ta ut is til etterpå).
Så legges det et par kuler med is og evt litt sjokoladestrø på toppen. Enkelt, kjapt og godt.
På bildet ser det ut som der er mest is, men det er altså vinkelen på bildet som gjør det.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar