torsdag, mai 05, 2011

P for pust, pes og papir...


Det går tregt å oppdatere bloggen for tiden. Takk til dere som trofast titter innom likevel.

Formen har vært temmelig dårlig til tider. Egentlig er jeg ikke så dårlig da, men jeg har vært omtrent helt tett i pusten. Jeg måtte innlegges ekstra også på grunn av dette, men det hjalp lite. Legene hadde en bestemt mening om at mangelen på luft skyldtes væske på lungene. Det følte jeg var feil, for væsken på lungene har jeg uavhengig av kurene.
Og nå er legene enig med meg om at dette må være noe annet siden jeg er så mye bedre den siste uken før ny kur. Væskenivået i lungene er mer eller mindre konstant. Selvsagt merker jeg det, men det er til å leve med. Det er når kurene blir gitt at jeg tettner til så voldsomt.
Nå skal jeg imidlertid prøve ut astmamedisin og så får vi bare krysse fingrene for at det vil hjelpe.


Jeg lovet tidligere å vise de flotte eskene og stjernene som minstejenta har brettet av papir. Først er det stjernene på bildet over. Det ser ikke lett ut å brette de, men minstejenta bretter de kjapt som bare det. På dette bildet er det eskene som er foreviget. Mange størrelser, men samme prinsippet på alle.
Alle samlet på et sted. Stor forskjell på stor og liten.

Og jeg har absolutt ikke mistet hverken pågangsmot eller kampvilje selv om jeg har problemer med pusten. Og denne uken har jeg fått en ekstra friuke siden blodprøvene var for dårlige til å starte ny kur. Dermed kan jeg nyte lettere pust og litt mer energi i enda noen dager.

13 kommentarer:

hisae sa...

Lykke til med å prøve ut asma-medisiner.Slitsomt å være så tett.
Flotte ting datteren din har laget

Wenche/chawo sa...

Jeg håper du får glede av asmamedesin.Så formen din blir bedere.Og det var noen flotte stjerner og esker datteren din har laget.

Guri sa...

Så flink hun er til å brette! Det ser jo skikkelig vanskelig ut...
Håper du får nytte av de nye medisinene. Jeg beundrer deg stort for pågangsmotet og utholdenheten din. En helt er du, i mine øyne! Klem :)

LivM sa...

Så flotte de ble. Hils henne og si hun er kjempeflink. Så håper jeg du får lettere pust av astmamedisinen . Det kan ikke være lett å streve med pusten i tillegg til alt annet.
Klem til deg og stå på !

Fru Keilegavlen sa...

Så mykje flott datra di har laga! God betring og håpar formen din vert betre.

randi K design sa...

Jeg har vært syk med bronkitt et par uker, men jeg skal jammen ikke klage når jeg ser hva du sliter med! Beste ønsker fremover...styrkeklem fra meg..

MayM sa...

Så flink datteren din har vært til å brette papir. Kan ikke fatte at de får det til. God bedring til deg også. Håper medisinen vil hejlep deg med pusten!

Anonym sa...

Lykke til med utprøvingen av astmamedisin! Så fingerferdig dattera di er!

medina sa...

Imponerende bretting! Hun er flink, og du er flink:) Jeg beundrer deg for din ståpåvilje. Stor klem og god bedring!

Linda sa...

Håpar astma med virkar og at du vert lettare i pusten. Ekje greit når ein ikkje får nok luft. God betring.

StrikkePia sa...

Du er tapper, og jeg beundrer deg virkelig!!!! Ønsker deg masse masse lykke til videre og håper virkelig du får noe som letter pusten for deg. ;-)

Så flotte stjerner og esker minste jenten din har laget, kjempe flotte, men himmel så vanskelig det ser ut da. :-)

ANNEPÅLANDET sa...

Så fin papirbretting! jeg kjøpte en bok med sånne, det ser så morsomt ut og jeg har lyst til å prøve det selv.
Håper pustingen går bedre med ny medisin. Man er jo tross alt avhengig av å puste litt i ny og ne, og det høres slitsomt ut å være så tett. Ønsker deg god bedring!!!

hobbyvenn sa...

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Pusten er bedre nå som jeg ikke har kur så de siste dagene har jeg faktisk fått ryddet og stellt litt i huset. Deilig å kunne gjøre slike "vanlige" ting innimellom.