Det er den tiden på året da det er smart å tømme frysen for diverse lagret mat. Synes det er godt å ha mye ledig plass når bær og kjøtt skal på plass i frysen før vinteren. Dermed dukket disse opp... Jeg visst at jeg hadde to spann med rips/solbær i frysen, men har ikke hatt kapasitet denne vinteren til å safte de. Men i dag hoppet jeg i det. Så nå har vi herlig saft til sommeren. Jeg koker saften på "gamlemåten" for jeg synes den blir bedre da. Saftkokeren står mest på stas i matboden...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
3 kommentarer:
Alltid godt med hjemmelaget saft :)
Deilig med hjemmelaget saft. Smaker mer bær enn den saften du får kjøpt ferdig. Du fikk meg forresten til å ta en titt i fryseren og joda, der ligger bærene i fra forrige året ferdig til safting. Får vel ta meg i nakken å få saftet jeg også da.
Ja hjemmelaget saft er bare herlig. Og mange flere vitaminer enn i den kjøpte saften som ofte er tilsatt kunstig smak (ikke alle safter da selvsagt).
Lykke til trulte. Det går igrunnen ganske kjapt når en bare er kommet igang...
Legg inn en kommentar