lørdag, mars 20, 2010

Litt nytt til våren som snart kommer, tror jeg...


Utrolig nok så er genseren jeg har strikket på siden OL startet endelig ferdig. Jaja, monteringen gjenstår, men den skal jeg ta senere.
Nå er jeg endelig igang med neste prosjekt som er en genser til minstejenta. Bilde av den ligger lengre nede på bloggen. Herlig å strikke i noe annet enn grått og hvitt, så nå gleder jeg meg til alle fargene på mønsterbordene på denne.
Jeg er ferdig med bråtet. Det skulle vært en mønsterbord midt på bråtet, men den velger jeg å strikke nå, for jeg liker ikke bråt som får en tendens til en brett midt på.

Fingrene samarbeider ikke helt når det gjelder strikkepinnene for øyeblikket så det går ikke så fort, men jeg strikker når jeg kan. Cellegiften gjør noe med alle muskler og diverse annet så noen dager er det som fingre og tær sover og er veldig ømme. Jeg vet det går over så jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt.


Over til noe helt annet. Husker du jeg lovet deg bilder av det jeg evt kjøpte den kvelden jeg skulle handle litt sammen med mannen? Vl, det ble lite handel. Det er litt rart, men ofte når jeg har planer om en skikkelig shoppingrunde (bare snakk om 3 butikker med min form for tiden) så finner jeg lite eller ingenting. Mens en annen gang når jeg har dårlig tid eller en halv million regninger på vent, DA finner jeg mye jeg kunne tenke meg... Vel, turen i uken ble ikke det helt store handlemessig. Jeg kom hjem med to nye løpere til stuen, og de likte jeg faktisk veldig godt. Passer godt i vårt gamle hus med slike gammeldagse broderier, og roser er jo min favoritt da...
Vel, jeg kjøpte 5 kubbelys, 2 poser blomsterjord og diverse matvarer også da, så tomhendt kom vi ikke hjem likevel.... Er jo nødt å benytte anledningen når jeg først er ute av huset en stund.

Dette ser veldig fargerikt og voldsomt ut. Det er faktisk ganske fint, men fargene her er helt feil. Den grønne skålen er dus grønn, men sammen med blits og hvit løper ble det veldig mye farge.
I skålen er det altså flytelys og to roser. De fikk jeg av min kjære til forrige helg, men da i en bukett sammen med mange andre.
Disse to rosene ville ikke springe helt ut, og da har jeg erfart at ved å legge de i vann så kan de blomstre nydelig etterhvert. Noen ganger tar det en dag eller to, mens andre ganger vil de ikke i det hele tatt. Får se hva som skjer her, foreløpig er de hvertfall en fin fargeklatt i skålen.

2 kommentarer:

Dorthe sa...

Dette blir spennede og følge med på. Altid moro med et nytt strikketøy:)

mimouna sa...

Den genseren tror jeg blir fin. Men det er ikke godt å strikke når fingrene er vonde, håper det snart gir seg. Du er i alle fall flink til å se det positive i tilværelsen!

Ha en god tirsdag i regnværet!