lørdag, mars 20, 2010

Snart påske.


Snart står påsken for døren og vi har skiftet gardiner på kjøkkenet. Jeg pleier vanligvis å stå for slike forandringer alene, men så slapp som jeg er for tiden så innføres det stadig nye forbud fra familien.
Et av dem er forbud mot å klatre på krakker og benker... Men jeg har strøket og stellt gardinene før min kjære klatret og hang de opp. Koselig med litt nye farger.Disse synes jeg er så fine. Jeg var så heldig å få flere slike Pyntehånkler av min mor for noen år siden. De bytter jeg på alt etter hvilke gardner som henger oppe.
Dette er jo riktig så vårlig og fint synes jeg, så det passer bra til de gule gardinene.

Litt påskepynt har det også blitt. Minstejenta har trykket disse kyllingene og så rammet de inn. Ingen tvil om påskefarger her...Minstemann er absolutt mer interessert i biler enn påskpynt, så derfra fikk vi i går en flott tegning. Biltegninger har vi fått mange av opp gjennom årene, men det er morsomt å se utviklingen på tegningene. Det blir flere detaljer, flere farger og mye mer historie rundt selve bilen. Se også skriften på døren (LOVE), ingen tvil om at det er en gutt som begynner å bli stor...

3 kommentarer:

Rigmor sa...

Så koselig påskevindu, godt du har noen tilå hjelpe deg. Ønsker deg ei god bedring , og håper du og dine får ei flott påske :)

Bodil sa...

Så fint de har pynta til påske, og så fint pyntehandkle du har. Eg og brukar det, og skal bytta til eit anna no i påska. Det er så koseleg med slike. Ynskjer deg ei god påske :)

Knutine sa...

Koselig med rutete gardiner:-)
Tror jeg skal finne frem litt gult jeg også nå--

Ha en fin kveld

Mvh Wenche