tirsdag, mars 02, 2010

Vinter fremdeles.


Vi har hatt noen fantastiske vintermåneder her vest. Jeg som er glad i snø og kulde har virkelig fått nyt snø og sol i lange drag. Om jeg ikk kan komme meg ut på tur fordi jeg ikke har krefter, så har jeg virkelig hatt glede av været likevel. Nesten hver dag har jeg sittet ute en stund i solen og bare kjent hvor godt den varmer og gleder.
Vinduene våre har sprosser, og på det ene stuevinduet har vi den siste uken hatt noen morsomme istapper. De har frosset fra sprossen og nedover vinduet. Egentlig var det 3 istapper som hang sammen, men så har solen smeltet de litt etter litt. Nå er det bare 2 igjen, men de er utrolig flott når solen skinner på de.Og nå har visst snøen lagt så lenge at ndatil "Ulldotten" har vent seg til den. Hun pleier vanligvis å være en stor pyse i snøen, men nå har hun oppdaget spenningen med å grave i snøen for å lete etter spennende lukter. Hun ser ofte ut som en snømann når hun kommer inn...


Og at vi har mye snø i år er det ingen tvil om...
Under disse myke, fine dynene finnes det 2 biler....2 kommentarer:

Emme sa...

Ja snø har vi da sagtens nok av her i vest og som deg elsker jeg vinter. Har heller ikke fått nytte den i det å være ute å gå men nyter det likevel, den ene dagen etter den andre med strålende sol og hvit verden. Helt herlig :)

Nå om dagen smelter det fra taket og Mia er ute på terassen mange timer i srekk for å prøve fange "takrasene", hun er så morsom der hun går og speider oppover innimellom snusingen. Ellers er hun med å "måker", Svein må kaste litt sne på henne og lage snøballer som hun leter etter.

MayMs.hobbyblog sa...

Så artig at dere har fått føle på vinteren over så lang tid dette året. Vi er så vant til masse snø her øst at vi tenker ikke på at dere kun har vinter i korte perioder. Vi har også masse snø og i dag et nydelig " påskevær"