søndag, februar 13, 2011

Ikke helt som ønsket, men..

På fredag var det tid for legebesøk for å få svar på Ct-scanningen. Overlegen, assistentlegen, sykepleier, mannen min og jeg var til stede.
Det ante meg allerede før vi gikk inn at svarene ikke ville være helt positive. For ellers blir jeg veid for å bestille neste kur til mandag, noe jeg ikke ble.
Og det viser seg at to av flekkene nå har vokst litt tiltross for cellegift-kurer. Det beyr at kuren har "brent ut" som overlegen sier. Da er det bare å gå igang med neste type cellegift og håpe den virker etter intensjonene. Det er en helt ny, steindyr, medisin som visstnok skal være ganske effektiv på enkelte.
Jeg er som vanliog optimist og full av kampvilje og har ikke på noen måte tenkt å gi opp. Her er det bare å brette opp ermene og gå igang.

Denne kuren er sterkere så nå må jeg legges inn når kuren blir gitt, over 24 timer. Så på onsdag skal jeg møte på sykehuset for forberedelser, og torsdag til fredag får jeg kuren. Da blir det spennende å merke hvordan denne typen vil virke på kroppen. Alltid litt spennende når en må skifte kur.

6 kommentarer:

LivM sa...

Dette var jo leit, men med ditt pågansmot så er jeg trygg på at det må gå bra. Jeg skal krysse fingre for deg og sende deg varme tanker. Dette må jo bare gå bra. Riktig lykke til!

lise sa...

Veldig kjipt, men jeg sier som Liv, om psyke og innstilling har noe som helst å si, så går dette bra.

KRØLLEMIKKEL sa...

Det var leit, men stå på. Tenker på deg og krysser fingrene.

Bodil sa...

Du er jammen tøff og har masse pågangsmot! Ynskjer deg alt vel. Du er ofte i tankane mine :)

aud47 sa...

Det var trist ,men med ditt pågangsmot så skal du se at dette går veien.
Ønsker deg lykke til på onsdag og stå på:-)

StrikkePia sa...

Dette var leit å høre, men som flere her skriver, med ditt pågangsmot og din positive innstilling må dette gå bra!! ;-)

Ønsker deg alt godt, og tenker på deg. ;-)

Varme Klemmer