torsdag, mars 10, 2011

Fremdeles sirup-tempo...

Hei igjen alle sammen.
Jammen dårlig med oppdateringer her for tiden. Men så har jeg igrunnen ikke så mye å vise frem heller da. Jeg mener - røkepølsefingre og spekeskinkearmer - er vel ikke så morro å se på... Men både røkepølser og spekeskinke er godt da, så når en ser det slik så kan det jo ikke være så ille.
Neida, spøk til side. Formen er ikke på sitt aller beste. Jeg har det helt fint så lenge jeg sitter i ro i en stol, men ellers er det ikke mye futt i meg.
Jeg var på sykehuset i går for forberedelse til ny kur i dag, men det ble ikke noen ny kur.

Imunforsvaret er alt for dårlig, og jeg hadde alt for lave verdier av kalium og magnesium. Dermed ble det intavenøs behandling med kalium, magnesium og vanndrivende. Og mest av alt - venting! Jeg ankom sykehuset klokken 9 og kom meg ikke hjem igjen før kl 19! Den intravenøse behandlingen tok ca 5 timer og resten var venting og samtale med leger. Heldigvis er jeg utstyrt med god tålmodighet så dagen gikk da på et vis.

Nå satser jeg på ny kur neste uke og at alle verdier er kommet opp på et litt mer akseptabelt nivå. Og jeg kan ikke klage, jeg har ikke vondt noen steder. Bare slapp og sliten. Og jeg har så masse god støtte fra familie og venner at jeg virkelig føler meg priviligert!

Tusen takk også for alle koselige kommentarer dere legger igjen her på bloggen. Det gleder veldig mye.

12 kommentarer:

MayM sa...

Uff, da. Håper virkelig du får vannet av kroppen så du snart kan ta strikkepinnene fatt igjen. God bedring til deg, hobbyvenn .-)

Therese sa...

Ønsker deg snarlig bedring, og håper du snart er tilbake!

God klemmer herfra!

LivM sa...

Dette hørtes skikkelig tøft ut, men så er du ei tøff dame også så da går det nok bra ! Strikkingen kan komme etter hvert, og tenk da så moro det blir å ta pinnene fatt igjen! Riktig god bedring til deg og masse klemmer fra meg :-)

Bodil sa...

Håper forma kjem seg, så du greier ein ny kur neste veke. God bedring og klem :)

Unknown sa...

Huffameg,all honnør til deg,må bare si at du er utruleg sterk og tøff,masse god bedring til deg:)

2ne sa...

Skjønner du har hatt en slitsom dag - og god tålmodighet. Får håpe du får det bedre i dagene framover.
Ønsker deg riktig god bedring og en god helg.

stOOOOOOr klem

ANNEPÅLANDET sa...

Det blir jo lange dager for deg når du ikke orker eller kan gjøre noe, som strikking for eksempel. Jeg er imponert over tålmodigheten din og humøret ditt! Ønsker deg god bedring, og sender deg mange varme tanker og en stor klem!

Wenche/chawo sa...

Ønsker deg god bedring.

Sissel sa...

Jeg er så imponert over deg Hobbyvenn. Du er virkelig en tapper dame. Strikkingen tar du igjen når du får lyst og fingrene orker. Jeg heier på deg og vet at du klarer dette også :) Ha ei riktig god helg og kos deg så godt du kan :) God bedring og god klem

Anonym sa...

Du er jammen sterk og tøff! Det er klart dette tar på, men tålmodighet og pågangsmot har du i alle fall i rikt monn.
Strikkinga får komme som en bonus når det går "rette veien" igjen. Måtte det bli snart...
God bedring klemmer & varme tanker fra meg.

StrikkePia sa...

Huff da, dette var ikke greit. Beundrer at du klarer å holde humøret oppe. Håper immunforsvaret bedrer seg så du får kuren din neste uke.
Kjedelig å bare vente på sykehuset, men på Haukeland er de engler alle sammen, så jeg trøster meg med at du blir tatt vare på på aller beste måte. Ønsker deg alt godt, med snarlig bedring!! Klemmer ;-)

lise sa...

*stor klem*