mandag, november 21, 2005

JEG KLARTE DET!!!!Hurra, i en alder av 45 år har jeg endelig tatt førerkort! I dag hadde jeg oppkjøring, og jammen klarte jeg det. Ingenting å bemerke var beskjeden. Gjett om jeg er kry! Hadde nesten regnet med at jeg kom til å stryke fordi jeg trodde jeg skulle bli så stresset, men alt gikk helt fint. Var igrunnen mye mer avslappet enn jeg har vært på lenge. Veldig koselig sensor og ok oppkjøringsrute. Nå kan det handles!!! Gjett hvem som må en tur og sjekke garnutsalg i morgen!

Buketten er en hilsen fra mine foreldre.
Jeg fikk også en aldeles nydelig bukett med mørkerøde roser fra min mann, men glemte å ta bilde av de. Rosene var veldig store og kraftige, og så ut som de var av speilfløyel!
Kortet fikk jeg sammen med den nydelige buketten.

2 kommentarer:

MaritHB sa...

Gratulerer med lappen!!!
Sitter her og er nesten litt misunnelig, men jeg skal forsøke å kjøre opp jeg også, når ungene har fått sine. Har lovt å hjelpe de først, og den eldste starter nå over jul. Men nok en gang, GRATULERER!!!

hobbyvenn sa...

Lykke til til deg marithb, når det er din tid for å kjøre opp. Ville begynt å øvelseskjøre allerede nå hvis jeg var deg... Til lengre tid du har på øvelse til raskere går det kanskje! Jeg tok noen timer på kjøreskole først, så en god stund med trening med min mann, og så kjøreskole igjen til slutt.