tirsdag, januar 31, 2006

"Flash your stasj".


Tirsdag igjen, og her kommer mitt "flash" i dag. (Med en aldri så liten oppfordring om en tilbakemeldig for de som har et tips på det jeg ønsker meg..)
Må bare vise en del av alle hobbybøkene jeg bruker.. Elsker å bla i disse bøkene i påvente av inspirasjon. (Etter jeg kom inn på Hobbyboden er det igrunnen unødvendig med annen inspirasjon enn den jeg finner der....) De heftene jeg bruker mest er Idè Journalen. Det er noen hefter som kom ut for mange år siden, men som var helt suveren. Både mange oppskrifter innen strikking og hekling, og mange interessante artikler om diverse håndarbeid/håndverk. Desverre gikk bladet/heftet inn etter noen år og jeg har ikke funnet noen god erstatning. Blir veldig glad om noen kjenner til et nordisk blad som kan ligne på dette!

5 kommentarer:

Felisi sa...

Ide Journalen ja, mye fint der! Jeg kjøpte et nr som må ha vært det siste som ble gitt ut, jeg lette og lette men fant det aldri igjen... :o(

Grete sa...

wow, du hadde litt inspirasjon i hyllene der ja. :nikke:

Annette sa...

WOW!! Du har jammen litt å bla i ja :)

Gita sa...

Så kul det skulle vara att sitta ner hos dig och bläddra i böckerna. Det är oftast roligare medandras böcker.

hobbyvenn sa...

gita, bare kom du. Bøkene skal du få kikke i så lenge du vil.. Er redd jeg har diverse bøker til, men det får bli en annen "Flash".

Det er mye god inspirasjon i de bøkene ja. Kan bla og glede meg over alt jeg ser i lange tider... (om jeg har det da.)