lørdag, januar 07, 2006

Hama-perler blir bilde.
Dette er et bilde vi perlet som et familie-prosjekt til en barnehage som hadde 30-års jubileum. Det er en helt fantastisk barnehage der barne virkelig får omsorg, oppmuntring og støtte i løpet av tiden de går der. Styrer og personale er veldig dyktig med andre ord...
Bildet perlet vi i løpet av et par måneder. Mønsteret på barna og bilene har vi funnet i perlebøker, resten er perlet etter fri fantasi, samt noen bilder vi tok av barnehagen for å se hvordan størrelsesforholdene skulle bli. Selve barnehagehuset, og den lille hytten til høyre ser ut slik som vi perlet det. Også fargene er noenlunde korrekte, selv om disse bildene nok lyver litt i forhold til originalen.
Vi lot kjøkkenbordet på hytten være fullt av perler, mønster/ideer og perleplater, og spiste alle måltider i stuen. Litt må en jo ofre for den kunstneriske friheten... Hihi.. Alle i familien bidrog med perlepuslerier, selv om enkelte ting kanskje kunne være litt kjedelig. Selv om det ser ut til å være lite gress f.eks var det utrolig mange grønne perler å putte innimellom når alt det andre var ferdig.. Bildene er ikke så gode, for de er tatt med mobilen.

5 kommentarer:

Annette sa...

Åhh.. så stilig!!
Dette var en flott måte å bruke perlene på :)

hobbyvenn sa...

He he, ja, og en utmerket måte å sysselsette barna diverse regndager på hytten. Mye kjekkere å gjøre slike ting når de voksne jobber med samme prosjektet også.

hama sa...

Rigtigt fint billede. Super måde at bruge hama perler på!

marte sa...

hei.
jeg lurer på hvor du får kjøpt sånne perler?
bor i trondheim, men kan jo være noen kjedebutikker eller noe som har det her også?

hobbyvenn sa...

Perlene kjøpes i lekebutikker og Panduro f.eks..