tirsdag, oktober 03, 2006

Scrap-quilt!En av dagene på hytten samlet jeg sammen det jeg hadde av rosa og plommerøde stoffer for å se om jeg kunne få noe ut av det... Dette ble resultatet. For å få fargene gjevnt utover måtte jeg skjære stoffene ganske smale, så de er ikke mer enn ca 2,5cm brede! Det blir ikke mye igjen av det stoffet som vises når de er sydd sammen, men jeg er veldig fornøyd med resultatet så langt.. Mellom disse feltene skal jeg ha remser med ensfarget stoff, og selvsagt rammer utenpå alt.Ikke så lett å få et inntrykk av hvor smale stoffbitene er kanskje, men her er hvertfall de tre variantene av "hjertene".I hvert hjerte er det stoffer med mange minner. Et restestoff fra en kjole til jentene, et stoff fra en god venninne, en gammel bukse fra eldstemann, en duk, en gardin, og diverse stoffet kjøpt på turer vi har vært.

..her er det også stoffer fra et gammelt skjørt jeg har brukt, en skjorte fra gemalen og en liten gardin. Slik blir teppet også som en minnebok når det en gang blir ferdig.

4 kommentarer:

Bim sa...

Åh, dessa härliga hjärtanen (?) var ju helt underbara... jag bara stirrar och undrar, hur gör man detta då, ;) hihihi... Hm, hur syr man dit fältet emellan sedan så, utan att få bort hörnet på hjärtat... sitter här och försöker klura... Men, ger nog upp, ;). Har du symaskinen med till hytta, förresten??? Eller har du en där också, ;). Gillar detta med att ha en hytte och rese till... mer eller mindre släppa allt och bara vara, men. Då finns det ju ett men, det där man inte hinner under veckan... När bli det gjort, hihihi. Oki, det MÅSTE alltså göras då, hrm...
Må så gott... den där värmländskan här igen... kramis och sticka och sy lugnt - sy antar jag ;)
Sjöbackas blogg

hobbyvenn sa...

He he, du skriver så morsomt! Takk for alle koselige kommentarer Bim!! Joda, jeg har en symaskin på hytten også. Kjøpte ny her hjemme i vår, og da ble den gamle flyttet til hytten. Det er så mye å huske på om den skal være med hver gang... Har liksom best tid til å sy der..

Elisabeth Augusta sa...

Ååååå så nydelig! Det er så herlig å kunne ta vare på minner ved å flette dem inn i et "lappverk".

Marita BK sa...

Så vakkert! Fargene er nydelige og komposisjonen også! Dette gleder jeg meg til å se ferdig og i close-up!