onsdag, oktober 25, 2006

Vognteppe med stjernemasker.


Det ble så mye snakk om stjernemasker og hvor jeg hadde brukt det at jeg måtte på loftet og hente frem det gamle vognteppet til jentene. Slik ser det altså ut, og det har vært brukt til begge jentene. Jeg husker at da jeg skulle strikke det så hadde vi en oppgave på husflidskolen som het: Strikk noe praktisk med utradisjonelle masker. Dette var mitt bidrag, et teppe og en lue med hovedvekt på stjernemasker og noen andre masker. Husker ikke hverken hva de andre maskene het eller hvordan de strikkes... Da dette ble levert inn hadde jeg selvsagt laget både utførlig beskrivelse og mønster, men det aner jeg ikke hvor er nå...
Teppet er foret med rosa bomullsstoff. Dette var rett etter gemalen og jeg var nyforlovet, så noen planer om familie hadde vi ikke da. Men drømmen om en liten jente lå tydeligvis i bakhodet.... Jeg klarte aldri å gi vekk teppet til noen som fikk jenter heller, så en dag for 14 år siden fikk vi bruk for det selv.... Og 4 år etter trengte vi det en gang til.

Luen er også foret med rosa stoff, og er strikket i samme mønster.


Maskene jeg ikke husker navn på vises tydeligere her. Noen som kan slike masker??? Hadde vært greit med et lite hint...

6 kommentarer:

Annette sa...

LEKKERT!!!

Dolci sa...

Rett og slett nydelig!! Ha en fortsatt fin helg, og kos dere videre med Haloween. Klem Dolci

Anne Grete sa...

For et lekkert teppe du har strikket, forstår godt at du aldri ga det bort. Dette er noe av fineste vogn teppe jeg har sett.
Ha en fin helg.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle tre! Så koselig at dere tittet innom. Nei, teppet ble aldri gitt bort, men jentene har gitt beskjed at det vil de bruke når de en gang får barn. Satser på at de ikke kommer samtidig da.... hi hi.

Elink72 sa...

GURI, så LEKKERT sett!! :) :)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Koselig å ta det frem igjen, men du verden så fort tiden går!