lørdag, november 04, 2006

Helgebesøk..

Denne helgen har vi Teddy og Anton på besøk. De er skolens bamser, og minstemann ble trukket ut til å ha de på besøk denne gang.











Både Teddy og Anton bærer preg av å være godt lekt og kost med, så det skorter litt på garderoben... Stakkers Anton har endatil så utslitt bukse at det er blitt et digert hull... Gjett om han er flau for å besøke alle barna...














Men minstejenta hadde lovet læreren at mamma kunne nok helt sikkert lage noen klær til de denne helgen siden minstemann skulle ha de med hjem likevel... Og læreren hadde synes det var en god idè i følge henne, og ment at noen vinterklær hadde gjort seg... He he, denne helgen hadde jeg liksom planer om å få malt badet, malt siste del av stuen og laget leverpostei. I tillegg skal jeg på Sjarmtroll-kurs på søndag.
Men her er en genser til Anton på vei, senere blir det nok noen sydde klær også, men det får være til litt ut i uken. Håper de overlever å være på besøk til torsdag, da de skal lånes ut til neste elev...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint for Teddy og Anton at de har så snill fosterbestemor.

Anonym sa...

Ja slik er det å ha en snill mamma!!

hobbyvenn sa...

He he, joda de to bamsene har begynt å få klær. Ikke så mye kanskje, men det vil nå holde den verste kulden borte... Ja og så måtte de ha en pysj hver mente minstemann, for alle hadde de med seg i sengen... Bilde kommer etterhvert.