torsdag, mars 15, 2007

Grunn til bekymring??

Til helgen (lørdag) skal eldstejenta og jeg kjøre en tur til Stavanger... Ikke godt å si om vi finner frem, men vi skal hvertfall gjøre vårt beste... Jeg har bare hatt lappen et år, og har kjørt stort sett bare i nærområde.... Enten eller, typisk meg...
Eldstejentas retningssans er lik null, og min er igrunnen ikke så mye bedre.... Men vi skal sørover vet vi... hihi, dette kan bli spennende.
Så skulle du se en grå Golf kjøre forvirret rundt et eller annet sted langs veien så er det ikke noen grunn til ikke å veilede litt.. *fnise* Neida, satser på skilting underveis så vi kommer nok frem en eller annen gang. Håper det blir før søndag klokken 10 for da skal jeg være kursleder der nede... Rapport følger over helgen....

9 kommentarer:

LilleBlå sa...

Takk for besøket i min blogg, og for skrytet av russerne mine! Syns ikke de ble så verst, men bomma litt på størrelsen ja. *fnis*
Og du skal på biltur til Stavanger... Hmm, er rimelig trygg jeg da, oppe i Trøndelag. God tur, det går sikkert kjempefint!

Virtuella sa...

Å.. så spennende, du finner helt sikkert fram. Jeg er opptatt og travel hele helgen, hvis ikke hadde det vært gøy å ta en kopp kaffe med dere, ett eller annet sted i nærheten.
God tur!

hobbyvenn sa...

Hei begge to. Joda Trøndelag skulle være rimelig trygt lilleblå... Du kan nok bare slappe av.
Det hadde vært kjempekoselig å treffe deg Virtuella, så det får vi ha tilgode. Vi kjører forresten allerede i dag. Skal innom noen gode venner på Hundvåg først. Finner jeg frem dit alene, så blir jeg imponert.

Bim sa...

*ler*
Ja, jag är gift med en som har en tendens att gå vilse i sin egen ficka - ungefär :p MEN, som han säger... han får se mycket, hihihi. Och till sist kommer man alltid rätt på något underligt sätt, hehehe...
Må så gott... värmländskan... kramis och hoppas din helg blir toppen...
Sjöbackas blogg

trulte sa...

Hei, hobbyvenn. Du får sende ut SOS dersom du forviller deg helt. Ne, dette går nok bra det skal du se. Ha en fin kurshelg.

Vivi sa...

Slitan med ny bil! Håper dere fant frem, hehe. Du har fått tak i mye lekkert garn ser jeg. Jeg er kjempemisunnelig! Ha en fin uke:-)

hobbyvenn sa...

Hehe, vi fant frem. Utrolig hva navigasjon i bil kan utrette! Nå er bare problemet at vi sitter værfast her i Stavanger.... Arsvågen vil ikke sende utskremte Bergensere hjem igjen.....
bedre lykke i morgen. (mandag)

Anonym sa...

Pip!
Ja, nu börjat jag känna det som om det är grunn til bekymring... för nu har det inte bloggats här sedan du BORDE vara hemma efter tur ute med bilen... Hittat hem än? ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som antar annat är orsaken än felkörning...
Sjöbackas blogg

hobbyvenn sa...

Hehe, joda vi kom oss hjem igjen. Men dagen etter var det begravelse og etter det gikk liksom luften litt ut av ballongen kan en si... Nå er jeg tilbake igjen, og satser på full aktivitet som vanlig. Takk for omtanken!