mandag, mars 12, 2007

Kvinnedagen 8. mars...En kan si at det er mange måter å markere kvinnedagen på, og jeg synes jeg gjorde det ganske grundig, på min måte....


Kl 9.30 hentet jeg nemlig min nye bil, hurra!! Helt lik den på bildene her. Det er en Golf TDI.Synes den er flott både fremme og bak, og den har fått navnet TDI-Doffen.


Men det beste er at den er så utrolig god på giren. Den forrige Golfen min ble aldri helt god nemlig.


Og har man ny bil, må man selvsagt teste den ut litt, og hva er da mer naturlig enn å ta en "garn-kjøpe-tur"? Den kan likegodt trenes opp først som sist...


Vel, det var salg på Oleana på Espeland, så turen gikk dit. Og resultatet ble 19 ! kg garn i forskjellig tykkelse. Snakk om å teste ut kjø(p)re-egenskapene... Garnet kostet kr 75,- pr kg (3,75 pr 50g) så da var det lett å handle.


Jeg hadde riktignok ikke tenkt å handle så masse som dette da, men den snille gemalen min insiterte på de fleste store spolene.. Se forholdet mellom mobilen min og spolene, så ser du hvor store de er. (ca 2,5kg på hver av de store.
Denne søte buketten ble levert på døren dagen etter bilkjøpet fra selger. Slikt er litt stas da... Søt var den også, buketten altså!

2 kommentarer:

Dyveke sa...

For en kjøpeinnsats, du klarte å slepe med deg et halvt kilo mer enn meg!!!
Herlig å få tak i så flott garn til en så bra pris.

hobbyvenn sa...

Det var nok gemalen som slepte på mesteparten er jeg redd... men det var han som var den største pådriveren til kjøpet også da, snill som han er... Men garnet er virkelig flott. Og det ser ut til å holde seg veldig godt også, selv etter flittig bruk i dårlig vær.. (luer)