fredag, mai 18, 2007

17mai er vi så glad i...


Så er 17.mai over for denne gang og vi sitter igjen med mange fine minner. Det aller beste var vel kanskje været som viste seg fra sin aller beste side!! Full sol og varmt og fint. Her er frokostbordet dekket og klart til klokken 8.30. Ikke snakk om å sove lenge en slik dag... Vi var opp til vanlig tid klokken 6.30


Deilig frokost må en ha når en har et hektisk program hele dagen.
Alle har sin frokostfavoritt, så her er det om å gjøre å ikke glemme noe...Må bare få henlede oppmerksomheten på det aldeles nydelige været vi hadde!!! Se den flotte himmelen!
Førøvrig er jentene klar til å drille og står bare å venter på pappaen som skal være sjåfør... Minstejenten er aspirant i drillkorpset og får ikke jakke og hatt før hun har gått det i et år.


Og en lignende utsikt som dette er det nok mange som har hatt en slik dag.. Prosesjonen går ganske langt her vi bor, og da er det veldig greit at der er musikk og drill å høre/se på underveis.
Minstemann i ny familiedrakt og med alt det en 17.mai-formiddag kan innebære.. Han hadde ikke flere ledige hender til is og brus, så det kom senere på dagen.... Men fløyte, gassballong, og hjul med drops er jo greit å starte dagen med det, etter en en solid frokost...

Og her i huset er det 17.mai for både 2 og 4beinte, så selvsagt blir det is på hunden også. Og hun har ingen problem med å sette pris på det heller!

4 kommentarer:

trulte sa...

Så flotte bilder. Hyggelig at dere også fikk så flott vær. Mye god mat, blir nesten sulten av å se de deilig bildene.

hobbyvenn sa...

Takk takk, om du kommer på "landstreff" på hytten skal vi nok fikse litt mat vet du...

Bim H-D sa...

Ja... Eftersom man har varit med och firat 17e maj ett antal gånger... Ja, på riktigt norskt vis... då undrar man HUR det kan komma sig att vi här i landet i öst ;) är så hiskeligt dåliga på att fira vår dag... hm... är det för att det ÄR allt för lång tid som har förflutit sedan vår förste kung - Gustaf Wasa - kröntes... 6juni... Är det orsaken månne???
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som blev hungrig när hon såg all mat ;)

hobbyvenn sa...

Hei bim, nei det er ikke ghodt å si hva det er med nordmenn og 17.mai, men flott er det i allefall. Vi blir jo vant til feiringen fra vi er små, så når vi selv får barn så ligger det nok i oss at dagen skal markeres skikkelig. Kanskje nordmenn får så mye nasjonalfølelse inn med morsmelken at feiringen blir som den blir?