lørdag, juni 02, 2007

Bordene.


Da er alt klart til den store dagen, og vi kan slappe litt av før natten. Bordene er dekket og klærne er klare.
Eldstejenta er veldig glad i rosa, men jeg har prøvd å ikke gjøre det alt for "sødt". Siden hun skal døpes som "voksen" blir det liksom feilt med babyrosa og ingenting annet.

Slik ser bord-dekorasjonene ut. For å få plass til alle må vi ha tre bord, og da er det greit å ha like dekorasjoner og servietter alle steder. Har valgt høye, smale lys sammen med roser, i stedenfor buketter på bodet.

Ved å legge to servietter utenpå hverandre før jeg bretter de, blir ikke det rosa så dominerende. De minste serviettene har rosa roser på seg, så de skal liksom passe sammen med dekorasjonene.

4 kommentarer:

Virtuella sa...

Nydelig!
Gratulerer med dagen på forhånd!!! Håper det blir en minnerik dag, både for henne og for gjestene, det er vel litt spesielt med "voksen" dåp? Ihvertfall for meg er det spesielt. Jeg kjenner visst ingen som har gjort det.

hobbyvenn sa...

Hadde nok ikke blitt "voksen-dåp" her heller om vi fikk bestemme. Men så lenge vi har fosterbarn så må vi vente til de er gamle nok til å bestemme selv, og det er de når de er 15.

rigmor sa...

Så nydelig bordekkingen ble. Virkelig flott!

hobbyvenn sa...

Tusen takk rigmor. Liker så godt å pynte bord. Og denne gang var det i samråd med dåps"barnet". Hun elsker rosa, så det måtte selvsagt være med..