søndag, juni 03, 2007

Dåpen.


Da er dåpsdagen over og "alle var enige om at det hadde vært en fin dag"... Det har virkelig vært en flott dag, der endatil været var på vår side. Dåps"barnet" ble behørig døpt sammen med 3 små og 6 store dåpsbarn. (ja en hver gang da selvsagt...). Det ble en flott seremoni i kirken der både prest og kateket satte sitt preg på dagen.
Kjolen fikk hun mye skryt for, så det likte hun godt.
Kjolen satt som støpt på henne. Er veldig glad jeg sydde test-kjolen først slik at jegt fikk justert litt her og der...
Etterpå var det hjem til mat og drikke. Her representert med herlige snitter fra Fana catering. (Ypperlig service og gode varer.)


Pizzabollene må være med, for mange av barna foretrekker heller det enn snitter...

...og kaker må man jo ha en slik dag......og enda flere kaker selvsagt... De mest populære kakene i dag var "hvit dame" og Dajmkaken...

15 kommentarer:

bergitte sa...

Vel overstått dåp. Kjolen er lekker

Petunia sa...

Nå ble jeg sulten nå! Nam! Snakk om å være heldig med været i går! Dere må ha hatt en topp dag! Nå er du vel litt sliten?

Elisabeth Augusta sa...

Gubban så flink du er. Kjolen er aldeles nydelig på ei vakker jente.

9na sa...

Nyyydelig kjole! Hadde du mønster? (Hvor fant du det? Jeg har konfirmant i september...)

Frk.Badegakk sa...

Kjolen ble absolutt nydelig!=)

LivM sa...

Hun var nydelig og kjolen sitter som støpt. Flink mamma!!

hobbyvenn sa...

Tusen takk *rødme*. Men det er i utgangspunktet en enkel kjole, så det er nok mange av dere som kunne laget den.. Nå har hun funnet ut at en slik kjole må hun nok ha til skoleballet neste år også, men da i en annen farge (selvsagt!).. hehe, morro når barna liker det som er "hjemmesydd".

hobbyvenn sa...

Glemte helt å svare jeg... neida petunia, jeg er ikke så sliten. Det gikk veldig greit med alt sammen, men selvsagt var vi utrolig heldig med været! Hadde nok blitt mer stress med alle barna om de skulle vært inne hele tiden.
Og til deg 9na (og andre som lurer) så er mønsteret på kjolen hentet fra Kreative kvinner nr 4/07. Et supert blad som jeg bruker mye.

mettepia sa...

For en fantastisk blogg du har. Har sittet legne og koset meg her ja. du blogger så fint at jeg måtte bare se igjenom alt jeg.
Kjolen til dåpsjenta ble jo bare sååååå flott. Nydelig stoff og den satte jo så perfekt på henne også. ser ut til at dagen ble flott for henne. Nydelig festbord og mye god mat. Vell overstått.
Ønsker deg ei flott uke i sommervarmen, som jeg håper dere har nå.

LindaN sa...

For et flott dåps"barn" i nydelig kjole!

Merete sa...

Nydelig kjole. Den satt helt perfekt ja!

hobbyvenn sa...

Tusen takk enda en gang. Så koselig at dere titter innom! Veldig kjekt å blogge når en får besøk... Og selvsagt veldig sta når noen legger igjen kommentar også da!

Grete sa...

Gratulerer! Så nydelig jente du har, og kjolen er som skapt for henne. Overvar en dåp av 15-åring i fjor, og det var sterkt synes jeg. Ønsker deg ei fortsatt fin uke :-)

hobbyvenn sa...

Tusen takk grete. Joda det er sterkt å overvære dåp av 15åringer. Da er det virkelig et valg de har tatt selv, og ikke helt lett heller i forhold til at de aller fleste er døpt da de er små. I den alderen (15) er det jo viktig å gjøre som alle andre ofte, så da er det tøft når de våger å ta egne valg!

LilleBlå sa...

Å du verden....
For en nydelig kjole!!
*bøyer seg i støvet*
Og skikkelig tøft valg av en 15-åring, - sånt står det respekt av!
Ha en flott dag!