lørdag, april 05, 2008

Gratulerer min kjære!!


GRATULERER MED DAGEN min kjære, søte mann og beste venn!!!
Rosen er en av flere i en flott bukett han fikk av gode venner.
Siden jeg sitter her med feber og ikke er i form ennå, så fikk jeg ikke handlet noen gaver denne uken. Kunne jo selvsagt planlagt litt og handlet før jeg ble operert, men den delen av meg fungerer ikke så godt... Er ikke noen super-planlegger desverre.
Men noe får han da, og så skal vi ta igjen dagen og feire den skikkelig når jeg er på bena igjen. Denne luen er noe han har ønsket seg. Jeg har strikket en slik tidligere også, men den var litt for lys blå i forhold til turjakken han bruker.
Luen er strikket i firdobbel Oleanna-garn på pinne 4. Raskt og greit arbeid, og myk og varm er den.


På jobben bruker min kjære en slik "merkemaskin" ganske mye. Den blir lett ripete når den ligger blandt verktøyet, så nå får han en ny (denne gaven kjøpte jeg forresten for lenge siden, så noe klarer jeg å planlegge!) sammen med en veske til å ha den i.
Ikke så veldig avansert veske da, men liten og grei slik han vil ha den. Bakpå er det en beltestropp hvis han trenger å henge den opp eventuelt...

4 kommentarer:

Anne-Ruth sa...

Heldige mannen din som har deg :) Hva varmer bedre enn en lue strikket av kjæresten?

Petunia sa...

Gratulerer så mye til mannen din! Jeg må innrømme at han høres utrolig koselig og grei ut;)
Han synes sikket det er greit at du ikke har fått tatt det store gaveinnkjøpet (i følge deg) og de gavene du hadde klar, er jo kjempefine!
Det viktigste nå er at du kommer deg på bena igjen.
Ha en fin kveld og kos dere!
PS: Jeg har en liten dag i dag jeg også:D
1 år som blogger!!!!

LivM sa...

Tror han er mest glad for å ha deg hjemme! Kos dere og ha en riktig fin kveld! ps, flott lue!!

hobbyvenn sa...

Ja han er en herlig mann ja, og heldigvis er han min! *gliser stolt* Og dagen og kvelden ble fin den, selv om den nok ble noe amputert når det gjelder pakkene da. Men han fikk da masse oppmerksomhet fra både oss og øvrig familie og venner. Skal nok ta det igjen og feire dagen med de vi pleier så raskt som vi kan...