lørdag, april 05, 2008

Kjeder meg..


Formen er ikke helt på topp. Har fått endel feber som legen ikke skjønner hvor kommer fra. Skal tilbake på mandag, så får vi se hva crp-en viser da... Blir litt kjedelig å være såpass lenge innomhus. Burde jo ikke klage, men refererer til forrige operasjon, og da gikk alt så mye raskere.. Men heldigvis er jeg utstyrt med godt humør og er optimistisk av natur, så jeg er ikke vandret i kjelleren altså. Bare et lite hjertesukk.
Strikkefarten er visst også gått over på sparebluss. Dette er "Prinsesse Mona"-vottene jeg strikket på da jeg lå på sykehuset. Fant ut at de var strikket på for tynne pinner, så jeg rakk de opp igjen. Dvs, jeg begynte å rekke de opp, men så kom jeg på at jeg ikke hadde tatt bilde av mønsteret. Satt maskene på pinnene igjen, og tok bilde både av forside og bakside. Men som tidligere nevnt så sensurerer kamera endel bilder, så forsiden har forsvunnet... Er igang med neste par, men nå er det liksom ikke så kjekt å strikke de. Har liksom strikket de før...


Dette er forøvrig en nydelig mars-lapp som kom i posten nå en dag. Den passer supert inn sammen med de andre lappene. Tusen takk Hanne-J, jeg likte lappen veldig godt!

2 kommentarer:

si-do sa...

Du bruker da tiden din til noen veldig flotte håndarbeider. Flotte sokker. Fortsatt god bedring:)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Artig garn å strikke i... Takkfor at du tittet innom bloggen!