torsdag, april 21, 2011

Påske.


Det er påske, men ikke akkurat ferie kan en si. Dvs mann og barn har fri fra jobb og skole så noe feriefølelse er det jo. Egentlig hadde vi håpet på at jeg skulle være såpass bra at vi kunne kommet oss på tur, men uten pust er ikke det så lett. Derfor er vi hjemme og koser oss her i stedenfor.

Den snille mannen min kom hjem med nydelige gule roser i går, i tillegg til lys og servietter, så det skal ikke mangle på påskestemning uansett. Og været har riktig slått til med vårstemning på toppen av det hele, så her er det snakk om å kose seg. I går var det så nydelig at vi spiste middagene i hagen. Deilig å kunne sitte utendørs og virkelig kjenne solen varme.


En annen bukett som vi har fått er denne. Det er minstejenta som har fått dille på papirbretting. Er ikke disse tulipanene flotte? Hun har brettet en stor bukett til oss. I tillegg har hun laget esker i mange størrelser, og stjerner. Skal se om ikke jeg kan få tatt bilde av det også en dag.

Vottene jeg har strikket på har fått hvile seg lenge nå. Røkepølsefingrene fungerer fremdeles ikke til slikt. Det blir nok bedre etterhvert tenker jeg, men foreløpig kan jeg ikke bøye fingrene nok. Og hvem trenger votter når temperaturen ute viser 17 grader i skyggen? Men ferdig blir de nok med tiden....


13 kommentarer:

LivM sa...

Så koselig å se at du blogger igjen, jeg har savnet deg. Håper virkelig at det går raskt fremover med deg. Ønsker dere alle en fortsatt god påske!

sipusa sa...

Paradoksale ja.... de blir jo nydelige men jeg må innrømme at jeg ikke har turt å gi meg i kast med dem.

Håper du snart blir enda bedre. Veldig fine blomster du har fått!

2ne sa...

Koselige roser du har fått. De datteren din har laget var kjempeflotte - hils henne og si det :-)
Ønsker deg riktig god bedring og en fin påske :-)

Tante Grusom's Manier sa...

Ønsker deg en fin fin påske med familien.De tulipanene var kjempe artige og det er noen fine votter du holder på med vennen.

KRØLLEMIKKEL sa...

Så koselig at du er på plass! Håper du har det rimelig greit! Stå på. Kos dere.

sissels sa...

Koselig at du blogger. Nydelig roser fra mannen og enda mer nydelige tulipaner fra frøkena (jeg bare elsker tulipaner da).
Flotte votter du strikker også.
Ha ei god påske videre.

Bitt@mi sa...

Hei!
Innom og ønsker deg god påske, for ikke å si "god puste" :-) Håper du er lettere nå, men det kommer vel igjen med neste kur... Du har jammen pågangsmot, det må jeg si:-)
Flotte blomster, både de ekte og de av papir. Hun er kjempeflink, og det blir spennende å se eskene hun har laget:-)
Kos deg som best du kan!
Klem fra meg!

Therese sa...

Du er tøff! Du føler deg kanskje ikke så tøff, men med den innstillingen du har er du milevis foran.
Det er garantert at det letter når man greier å se små mirakler i hverdagen, selv om alvoret ligger tungt under der et sted.

Ønsker deg mirakler!
Klem!

ANNEPÅLANDET sa...

Du er virkelig en sterk dame! Ønsker deg en fortsatt god påske, håper det går fremover!
Flotte blomster, både de "ekte" og de av papir!

Sissel sa...

Koselig å se at du blogger, og rosene og papirbrettetulipanene var nydelige. Hold ut, du kan snart strikke igjen og da blir du ferdig med vottene. De blir iallefall flotte:)

medina sa...

Nydelige buketter du har fått. Synd at du strever med helsa. Håper det snart går bedre med deg. Jeg er stadig innom deg for å se om du har det bra. Klem!

mimouna sa...

Jammen er det flott vær for tiden! Håper du får nyte det ute i hagen, og at både pust og væske i kroppen bedrer seg.

ønsker deg en god helg!

Wenche sa...

Hei..Håper det går bra med deg.
Du har en utrolig ståpåvilje,og det tror jeg trengs.
Nyt det gode vårværet:-))

Ha en flott dag.

Mvh Wenche