lørdag, april 09, 2011

Mer pust, og mindre pes...

Absolutt på tide med et innlegg igjen. Formen er bedre enn sist jeg skrev. Pusten er ikke helt som vanlig, men mye bedre enn sist jeg skrev her. Da kunne jeg bare trekke pusten i små, korte trekk. Slett ikke behagelig... Nå puster jeg som vanlig når jeg sitter i ro, og litt mer anstrengt når jeg gjør noe. Men jeg får faktisk gjort noe nå, og det er deilig. Strikking blir det ikke så mye av, men litt lengre er jeg da kommet på vottene mine. Bilde kommer i løpet av noen få dager. Ellers har jeg drevet litt med å rydde (kan ikke skjønne hvor det kommer fra, alt som bare ligger der på feil plass...). Merker at det er vår i luften, og da er det kjekt å få orden på et og annet. I dag har jeg planer om å få vasket vinduene i stuen. Vet ikke hvor mange jeg klarer å rekke over, men et rent vindu er bedre enn 10 skitne tenker jeg... Ønsker alle en riktig GOD HELG!

10 kommentarer:

Linda sa...

Bra at du har fått pusten tilbake. Og nokre glas klarar du nok å vaske. God betrig til deg. Det er ein give away i bloggen min viss du vil delta.

Lisbeth sa...

Start med det vinduet du ser mest ut av for da har du størst glede av det. Så godt å høre at du puster bedre nå. Jeg følger med på hvordan det går med selv om jeg ikke kommenterer så ofte. Håper virkelig at du får bedre dager.

Bodil sa...

Så godt at pusten kjem seg. Ynskjer deg fortsatt god bedring :)

Bitt@mi sa...

Hei på deg:-)
Så kjekt at du puster bedre nå, må være fælt å ha det slik. Og nei, vi tenker ikke over det... Selv om jeg ser en del som puster dårlig til vanlig på jobb...
Ønsker deg bedring for hvert minutt som går:-)
Du skriver forresten så bra! Artig å lese innleggene dine, selv om innholdet ikke bare er positivt.
Store klemmer fra meg:-)

2ne sa...

Godt og høre at pusten er bedre :-)
Ja, likte det Lisbeth skrev om det å pusse vindu - jammen smart må jeg si. Lykke til og ønsker deg en deilig og vårlig uke. Klem

mimouna sa...

Så bra at det er litt lettere å puste.Håper du har hatt en fin helg, med eller uten vindusvask.

Anna-Marie sa...

annam

Så fint at det er bedre med meg. Håper du har fått vasket iallefall et vindu. Ett er bedre inn ingenting.Med det motet du har har du kanskje klart er enn et.
God bedring fra meg.

MayM sa...

Så godt å høre at du har det bedre enn sist du hadde innlegg her i bloggen din. Nå våres det og en kan være mer utge. Det blir fint i den kosellige hagen din :-)

LivM sa...

Håper inderlig at formen din er for oppadgående og vi gjerne få ønske deg en riktig God Påske:-)
Klem!

ANNEPÅLANDET sa...

Håper det går bedre med pustingen. Og ønsker deg en fin påske!