tirsdag, mai 08, 2012

Ferietur og kos.

 Endelig et nytt innlegg på bloggen. Vi har hatt "sommerferie" en stund så dermed har jeg vært uten data.
Siden jeg mest sannsynlig skal igang med nye kurer med cellegift om 14 dager ville vi ta ferien før dette mens jeg enda er i god form.
Turen gikk først og fremst til Kristiansand fordi det var dit barna ønsket å reise. Selvsagt ble dagene tilbragt i Dyreparken. Vi fikk med oss både spennende dyr, diverse aktiviteter, Kaptein Sabeltann, Kardemommeby og Badeland. Dagene forsvant utrolig fort og var full av aktivitet hele dagene. Sørlandsenteret måtte også besøkes og opptjente ukepenger forsvant kjapt...
Etter flotte dager i Kristiansand gikk turen videre til Lindesnes. Det ble en flott opplevelse! Lindesnes fyr kan absolutt anbefales. Været viste seg fra sin beste side også denne dagen så fra toppen av fyret var det en nydelig utsikt.
 Så gikk turen videre til Stavanger og Jørpeland. Dette bildet er tatt underveis. Nok en flott dag som dere ser.
 På Jørpeland finnes det flere butikker som selger garn.... Måtte bare kjøpe litt..., selv om jeg fremdeles ikke kan strikke. Nepal har jeg ikke prøvd før. Tror det blir votter av garnet etterhvert. Men først må armen bli samarbeidsvillig, og ikke vet jeg når det skjer. Begynner å bli temmelig utålmodig etterhvert.
Millie: Hei folkens. Her har dere meg igjen. I går ble jeg 6 måneder. Tiden har gått fort og jammen har det vært mye å lære. Ja for folkene mine da selvsagt. Jeg er jo suveren som jeg er... Jeg har vokst masse og er nå like stor som Zita. Mor sier jeg fremdeles er temmelig aktiv, men slik skal det jo være. Jeg lærer stadig vekk noe nytt. For tiden tester jeg ut hvor høyt jeg kan hoppe. Folkene mine har bestemt at jeg må be om å få ligge på fanget deres, men jeg vil aller helst bestemme det selv. Derfor hopper jeg galant opp i fanget der jeg vil ligge. At noen sitter med en avis eller data på fanget er jo bare bagateller... På bildet er det jeg som sitter og Zita som ligger.

7 kommentarer:

Linda sa...

Kjekt å sjå at det står til liv, har tenkt på deg. Lurt å ta ferien når ein er god til det, når ein ikkje veit korleis tida fram over vil bli. Lykke til med nye behandlingar og god betring med armen. Måtte den bli strikkefrisk snart :) klem

StrikkePia - Kristine sa...

Så kjekt at dere har fått dere en fin ferie. God ide å benytte tiden nå ja. :-)

Måtte du komme deg fort. Håper armen bli strikkeklar snart. Og jeg ønsker deg alt godt med de nye kurene og håper de plager deg minimalt når de kommer!!! Tenker masse på deg, det skal du vite!! <3

Hilde sa...

Så deilig med en hyggelig opplevelse sammen - og solskinn som en bonus :-) Håper armen snart er på lag igjen. Lykke til med ny kur - hyggelig å titte inn til deg igjen!
Hilde

hobbyvenn sa...

Tusen takk for koselige kommentarer som jeg setter stor pris på. Ja det var deilig med ferie. Fint vær satte jo en ekstra spiss på det hele.
Armen er et kapittel for seg selv, men som stadig optimist så håper jeg den bedrer seg snart...

Lill-Harriet sa...

Hei.
En flott blogg du har laget. Jeg har invitert deg med på blogawards. Du kan inn på bloggen min å se hvordan det funker. Klem og god helg fra meg.

Tesha sa...

Det så ut til å ha vært en fin-fin tur! Det er et godt tegn at man fremdeles bare MÅ kjøpe garn sjøl om en ikke kan forbruke akkurat her og nå.
God bedring med den noe gjenstridige armen, og tvi-tvi med behandlingene!!!

ANNEPÅLANDET sa...

Ser ut som dere har hatt en flott ferie, med strålende vær! Ingenting er bedre enn Norge i sol!
Så fine hunder du har! Millie høres ut som en ordentlig luring :-)
Ha det godt!