tirsdag, april 02, 2013

Snart ferdig!

 Da begynner hobbyrommet å bli ferdig. Noe gjenstår enda, men nå bruker jeg det som det er uansett. Herlig med eget rom til alle hobbysaker!! En vegg er dekket med slike reoler, totalt 4 høye og en lav reol. Her har jeg alle hobbyting som har med papirhobby, bilder, søm (ikke stoffene da) og maling.
 På veggen vedsidenav er det plassert en sovesofa slik at rommet kan brukes som gjesterom om det er nødvendig. Maleriet skal henges på veggen når sofaen er plassert helt rett, men det avhenger av det siste bordet som ikke er kommet på plass enda. Maleriet fikk jeg forøvrig av minstemann for et par år siden. Fargene er perfekt til dette rommet.
 Ved siden av sofanen står strikkekurven. Greit å ha litt strikketøy for hånden.
 Oppi kurven ligger det flere påbegynte rbeider. Dette skal bli et teppe til hobbyrommet.
 En påbegynt "Anne-på-landet"-vott er neste arbeid. Litt usikker på om disse blir ferdig. Det ene garnet er ganske ufyselig og selv om jeg strikker det sammen med en god ulltråd så blir det litt for dominerende.
 Bittami sine sokker liker jeg veldig godt. Disse blir garantert ferdig en dag.
 To påbegynte arbeider som neppe blir gjort ferdig. Godt garn i begge to, men mønsteret. Det brune skulle bli sokker, men jeg tror jeg rekker de opp og strikker noen andre. Det grå garnet skulle bli en jakke til meg selv, men jeg synes garnet ble litt for tykt i forhold til at det er hullmønster på jakken. Blir nok til en annen jakke vil jeg tro.
 På motsatt side av sofanen har vi satt opp to reoler til blader ol. Den første reolen inneholder kun "Alt om håndarbeid". Mye skikkelig inspirasjon der... Den andre inneholder strikkeblader, scrappe/kort-blader og noen interiørblader.
Dette fargerike stoffet skal snart omformes til herlige, fargerike og inspirerende gardiner.

Flere bilder kommer etterhvert som alt blir ferdig.

13 kommentarer:

Ann Elisabeth sa...

Heldige du som har fått ditt eget rom. Ikke misunnelig i det hele tatt :) Neiiidaaa.....

Og når de superflotte gardinene kommer på plass må jo alt være komplett til vårens ide-myldring på rommet ditt!!

Ha ei super uke!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Ja jeg er kjempefornøyd med rommet. Koser meg der allerede! Takk for at du tittet innom og la igjen kommentar.

Edny sine puslerier sa...

Oj, oj! Såå oversiktlig og ryddig! Her må det bli godt å jobbe:) Jeg har ryddeaksjon på hobbyrommet, men jeg blir jo aldri ferdig å sortere! Kanskje jeg har for mye...-ser jo nytten i alt:) Mange fine strikkeprosjekter på gang også ser jeg:)

hobbyvenn sa...

Takke takk.
Det tar tid å sortere ja, men du verden så herlig det er når alt er kommet på plass igjen. Lykke til med ryddingen Edna.

Hanne Siri sa...

Dette ser ut til å bli et supert rom, et slikt som jeg drømmer om:)
Kos deg masse med hobbyrommet ditt. Gleder meg til å følge med på alt det fine som blir produsert der:):)

Jatte sa...

Oi, for en drøm av ett hobbyrom, så mye plass og orden :D

Ha en fin Onsdag,
♥KlemKlem♥

hobbyvenn sa...

Tusen takk til Hanne Siri og Jatte også. Joda, det er orden fremdeles, håper bare jeg klarer å holde orden fremover også. Men så er det lettere å holde orden også da når en har fast plass til alt..

Kristine Tønnevold Davidsen sa...

Så flott det har blitt!!! Den som hadde hatt et slikt rom med alle de hyllene..... ♡

Vibekes lille ullne sa...

Så deilig med så mye hyller og lagerplass. Fint med skuffer, så ser det ryddig ut uansett. Tenker du kommer til å kose deg, du har i hvertfall mange fine prosjekter på gang. :)

Bodil sa...

Oi, for eit lekkert og praktisk hobbyrom du har fått :) Heilt sikkert både kjekt og praktisk å samla alt på eitt rom. Lukke til med masse kreativitet :)

Knutine sa...

Så herlig med hobbyrom.Også praktisk som du har innredet det.
Hadde et stort rom der jeg bodde før,og savner det.
Tror jeg skal få meg et kombinert rom når vi begynner å pusse opp soverom nr.3.Rom nr.4 ligger innenfor dette,og er egnetlig en bod som er gjort om til soerom.
Den yngste og eneste gjenboende barnet i huset,snart 18 holder til her enda,selv om det står 2 større rom.....Men hun trives på sine 6 kvm:-)
Men oppussingsprosjektene her i huset står i kø,akkurat som håndarbeidsprosjektene i mitt hode...

Lykke til i ditt flotte inspirasjonsrom:-)

LivM sa...

Nå er det så lenge siden jeg var på bloggerunde så i kveld tar jeg turen!Og her jar det jo skjedd saker og ting- Mange flotte arbeider og ikke minst et supert hobbyrom. Jeg har også et men har ikke fått skikkelig dreis på skuffer o.l. enda. Ha en fortsatt fin kvled.

hobbyvenn sa...

Tusen takk for kommentarene enda en gang. Takk for at dere tar dere tid til å kommentere. Veldig koselig.
Rommet mitt er helt supert. Er så glad for all hjelp min kjære mann og sønn har hjulpet til med. De er så snille og gode. I morgen skal jeg igang med å sy gardinene, det gleder jeg meg til. Klem