fredag, desember 06, 2013

Et vottedilemma...

 Endelig litt håndarbeid på bloggen igjen. Jeg har strikket en del, men det kan ikke vises her før etter jul.
Disse vottene er det imidlertid ikke så farlig med. Regner ikke med at mottaker er på bloggen. Det er altså tykke, gode votter strikket i Alfa på pinne 6mm. Jeg strikker uten mønster, men de er jo helt enkle så det går greit.
Så langt som dette kom jeg altså i går før jeg kom på at det kanskje var en idè å sjekke om jeg hadde et nøste til med lyseblått garn...
...noe jeg tydeligvis ikke hadde! Jeg har Alfa i mange farger, og de fleste fargene har jeg minst to nøster av, men akkurat dette lyseblå fantes det bare et nøste av i min kasse med tykkere garn. Festlig.

Så da er spørsmålet hva jeg nå skal finne på. En vott av annen farge er ikke aktuelt.
Tror jeg kommer til å rekke opp ned til tommelen og så strikke striper derfra muligens. Eller kanskje et litt større felt med en annen farge og så lyseblå tupp igjen. Noen forslag??


Ellers går det greit i det nye huset. Vi trives veldig godt og jeg nyter at nesten alt er på et plan. Foreløpig mangler det mye på at alt har fått sin faste plass, men det kommer etter hvert. Siden badet ble rehabilitert rett etter vi flyttet inn så bor vi fremdeles med de nye baderomsmøblene i stuen og det har vi gjort den siste uken. I dag begynte de å montere de så på mandag skal badet bli helt ferdig. Herlig. Bilder kommer.

Loftstuen minner om en lagerplass, men også den skal tømmes etter hvert som vi får ferdig de rommene tingene skal plasseres på.
Siden det nå går mot jul med stormskritt er det liksom så mye annet som også skal gjøres, så her er det snakk om prioritering. Blir nok ferdig en vakker dag uansett.

Helsemessig går det stort sett som det pleier.
Jeg er temmelig tungpustet og ikke så veldig effektiv når jeg gjør noe siden  jeg stadig må ha en pustepause, men jeg får da unna et og annet likevel.
 Jeg fikk redusert kuren 25% siden vekten var redusert like mye i løpet av de månedene jeg har gått på kuren og det hjalp noe. En del av bivirkningene roet seg heldigvis litt.
De siste bildene viste stans i all vekst, og ingen nye flekker heldigvis. Legen var nokså spent på resultatet siden kuren ble redusert, men heldigvis gikk det greit. Jeg kan ikke si annet enn at jeg nå merker veldig godt at jeg har gått på cellegift sammenhengende i snart 10 mnd.

Det hadde vært godt med en pause snart, men det får tiden vise. Uansett så har jeg det bra og koser meg i hverdagen sammen med mine. Verdens beste ektemann og en herlig god og snill minstemann gjør dagene gode uansett form.

7 kommentarer:

Lunamon sa...

Bare gode nyheter, veldig bra!
Tips til votten :) Rekk opp tommelen, strikk den i den andre vottens farge, så bruker du lyseblå tommel på vott nr to ;)

hobbyvenn sa...

Det var jo et morsomt forslag ja... Da blir det et sett uten å være like, men er redd for at mottaker blir nokså stresset av de ulike fargene på vottene (han har autistiske trekk). Kanskje verdt et forsøk. Takk for tipset.

MayM sa...

Du får mikse litt farger så blir vottene så fine så :-) Godt du kunne trappe ned litt av cellegiften uten at det har gjort noe endringer annet enn positivt. HA en fin helg, Sølvi :-)

jeamomentsinlife sa...

Striper er jo veldig fint på alt strikket :) Men bestandig kjedelig å måtte rekke opp..

hobbyvenn sa...

Vottene ble grei de, selv med to farger litt sånn tilfeldig. Trodde jo jeg hadde minst to nøster av den lyseblå, lurt å sjekke slikt på forhånd, så det har jeg gjort i dag før jeg satset på neste par ut...

Knutine sa...

Strper er redningen mange ganger,men ulike votter med ulike farger på tomlene hørtes også artig ut:-) Av og til glemmer man å sjekke om det er nok.Tror mange kjenner seg igjen der:-)

mimouna sa...

Striper er tingen, men ikke så gøy når det blir ufrivillig. Har gjort slikt jeg også. Men det meste lar seg jo heldigvis ordne.

Så godt at kuren virker som det skal selv om du reduserte dosen.

Kos dere videre i ny-huset! :)