tirsdag, november 26, 2013

Huset, blomster og litt inspirasjon.

 Endelig bilder av huset vi har flyttet til. Dårlig bilde, men bedre enn ingenting.. Huset har kjøkken, stue, bad, toalett, vaskerom, kjølerom og 3 soverom i 1.etasje. I andre etasje er der et stort soverom og en deilig loftstue.
 Inne ser det til tider fremdeles slik ut... Neida, de fleste kasser og sekker er nå tømt og innholdet har fått sin plass, men vi er ikke ferdig med å flytte ut alt fra det andre huset så i perioder kommer det nye kasser og sekker når minstemann og min kjære henter nye lass. Men i løpet av neste uke regner vi med å ha alt plassert.
 Denne nydelige buketten fikk vi av tidligere eiere den dgen vi overtok huset. Snakk om overraskelse!
 Og disse nydelige rosene fikk jeg av min kjære til helgen. Endatil midt oppi all flyttingen husker han på slikt, snille mannen min.
I går var vi ute og handlet litt og da kjøpte jeg med meg KK jul. Jeg pleier alltid å like KK sine juleblader, men i år var det en stor skuffelse. Veldig mye reklame og lite produktivt og inspirerende. I tillegg må en på nettet for å hente oppskrifter på det lille som er i bladet. Ikke mye å skryte av etter min smak.
Boken "Strikkede gaver" er imidlertid bedre. Den kom i posten for en stund siden. Her finnes det et og annet som er litt fristende å sette i gang med. Jeg har så smått begynt å tenke på julegaver og da er der et og annet fra boken som skal lages. Julegavene burde selvsagt vært påbegynt for veldig lenge siden, men her har det vært fokus på flytting så lenge nå at det må bli slik i år. Kommer nok i mål på en eller annen måte uansett.

5 kommentarer:

mimouna sa...

Ser veldig bra ut, virker som et mye mer praktisk hus enn det dere flyttet fra. Og ikke minst er det vel supert å slippe alle trappene. :)

Flotte buketter, koselig med slike oppmerksomheter oppi all flyttingen.

ANNEPÅLANDET sa...

Flott hus! Du verden som dere har stått på med den flyttingen, imponerende!

Jeg syns "juleblader" var mye bedre før. Mulig det er meg som har forandret meg, men jeg TROR faktisk det er bladene. Ikke så mye som frister, så i år har jeg ikke kjøpt et eneste blad (enda). Kanskje like greit å kjøpe en god strikkebok i stedet?

hobbyvenn sa...

Tusen takk for kommentarer begge to.
Jorda, Mimouna, huset er mye mer praktisk enn det forrige. Gamle hus har en egen atmosfære, men når helsen setter sine begrensninger er det greit å flytte og la andre overta løpingen i alle trappene.
Huset er veldig bra synes vi og det var ikke noen overgang å bytte hus, selv etter 18 år i det forrige huset. Her har vi det godt, og stortrives.
Tror nok det kan være like greit å kjøpe en strikkebok Annepålandet. Hvertfall i forhold til de to bladene jeg har sett. Og jeg synes også bladene var bedre før. Mer inspirasjon og mye mindre reklame...

MayM sa...

Så flott dette blir, Sølvi. Huset der flyttet i fra hadde en fantastisk sjel, men det blir godt for deg å få det litt enklere uten alle trappene. Gratulerer så mye med nytt hus :-)

Knutine sa...

Så bra dette ser ut. Virker som dere har kontroll.
Selv har jeg bestemt meg for å"resirkulere" juleblader.
Tror de blir som nye,hvis jeg tar frem de jeg har her og der..

Ha en riktig fin uke,ta det med ro.Alt ordner seg selv om det tar litt lenger tid:-)