torsdag, november 21, 2013

På plass.

Nå er vi kommer oss noenlunde i orden i det "nye" huset. Huset er bygget i 1987, så nytt er det jo ikke da, men nytt for oss er det i alle fall.

Flyttingen ble gjort den dagen det regnet mest av alle dager her i Bergen, så en kan si det ble en minnerik dag! Faktisk er det 40 år siden sist det regnet så mye...

Vi hadde bestillt flytting hos Smart Miljøservice, og bedre flyttehjelp kunne vi ikke fått!!
De to flyttekarene jobbet i ett fra klokken 8 til kl 16.30, kun avbrudt av to korte pauser. Ikke en eneste ting er knust og alt ble satt på plass dit det skulle. Fantastisk dyktige folk. Min kjære og minstemann på 15 gjorde også en glimrende jobb så alt i alt ble dette en god dag.

Og enda bedre er det nå når tingene våre er begynte å komme på plass i skaper og skuffer. Jeg har pusset alt sølv og vasket det meste andre før det settes på plass så da er jeg ferdig med slikt til jul.

Strikkekurven har fått sin plass i stuen, men jeg må innrømme at strikketøyet har ikke vært rørt siden vi flyttet inn på fredag. Dagene og kveldene går med til å få ting i orden og når vi endelig setter oss ned orker jeg ikke strikke. Blir nok ikke lenge til jeg finner det frem igjen, men nå er det en liten pause.

Jeg lover å komme med bilder i neste innlegg, dette var bare en liten hilsen for å vise at jeg er her fremdeles selv om bloggen ikke har blitt oppdatert den siste uken. Så da er det vel bare å rydde videre da...

4 kommentarer:

Siddis back home sa...

Hei på deg og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Lykke til med utpakking, flytting er noe stress, men man får iallfall ryddet opp! Ha en fin helg hos deg!

hobbyvenn sa...

Ja ryddet blir det, og spesielt denne gangen da vi flyttet. Forrige gang, for 18 år siden skulle vi gå gjennom alt når vi kom i huset, men gjett hva som skjedde... Joda, vi fikk ryddet det opp nå, etter 18 år...

Knutine sa...

Ønsker deg lykke til i nytt hus,og ikke slit deg ut..

Ha en flott helg

mimouna sa...

Kjekt når ting begynner å komme på plass. Og strikkekurven er jo viktig! :)

Kos dere i snøen, jammen ble det hvitt ute. Får håpe det ligger en stund.