onsdag, mars 12, 2014

Invitasjoner, samt komplikasjoner...

 Bare for å vise at jeg ikke helt har glemt bloggen legger jeg inn noen kort jeg har laget i det siste. Minstemann på 15 skal døpes om ikke alt for lenge og i den forbindelse laget jeg innbydelser til dåpen. Veldig koselig arbeid på det nye hobbyrommet.
Kortene er ikke avanserte på noen som helst måte, men jeg synes de ble ganske grei. Det sier jo seg selv at en ikke kan lage invitasjonene slik en hadde gjort det om det var snakk om en baby. Her måtte det litt mer "voksent" preg på saken.

Jeg lover å komme tilbake med bilder av hobbyrommet. Det er blitt akkurat så koselig og praktisk som jeg håpte på, om ikke enda bedre..

Grunnen til at oppdateringene på bloggen kommer så sjeldent nå er rett og slett helsemessig. I romjulen var jeg syk og det tok lang tid å komme seg igjen. Så i uken før vinterferien ble minstemann syk med en kraftig forkjølelse, feber og hoste. Jeg ble selvsagt smittet, men tåler jo mindre enn andre siden mitt immunforsvar er nedsatt. Dermed ble jeg i forrige uke innlagt på sykehus nesten uten pust. Det var så tungt å puste at selv det å forflytte meg to meter på flate gulvet føltes som et dagsverk!

Lungekapasiteten er veldig dårlig fra før, og med masse seigt slim i den lille pusteplassen som er så blir det tett. I går fikk jeg reise hjem igjen og det var deilig. Nå er jeg utstyrt med hjemmeoksygen. Det er et apperat som lager oksygen av luften vi har inne. I tillegg har jeg fått en sekk med en gassflaske slik at jeg kan komme meg ut evt. Men til vanlig trenger jeg ikke oksygen når jeg er i ro altså.

I tillegg prøver de ut å stråle den ene lungen. Det var litt av et styr å få til fordi jeg ikke klarer å ligge flatt på rygg, da er det umulig å puste. Må si jeg er imponert over de som jobber på stråleavdelingen på Haukeland. De bygget opp et skråbrett med diverse utstyr for å lage til noe jeg kunne støttes mot, og jammen fikk de det til å fungere. Så nå stråles jeg hver dag i fem dager. Etter det er det håp om at pusten gradvis vil bli noe lettere.

6 kommentarer:

Siddis back home sa...

Håper du føler deg bedre snart og at de finner noe som kan hjelpe! Veldig fine kort du har laget! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det setter jeg stor pris på!

Petronella sa...

Invitasjonene du lager er kjempefine. Ta vare på deg selv og ha riktig god bedring :-)

Anonym sa...

Hei.
Trivelig å finne noen ord på bloggen din igjen. Tenkte det nok var helsemessige årsaker ja.
Så flotte invitasjoner du lager.
Lykke til med dåpen for minstemann, og god bedring til deg. Varme tanker fra "Rosa".

mimouna sa...

Så fine kort du lager!

Høres ikke noe godt ut med pusten, håper strålingen hjelper. God bedring!

Mitt lille roterom sa...

Flott innbydelse!
Lykke til med minstemann :)
Ønsker deg riktig god bedring, for det er ikke gøy å kjenne at man ikke kan puste ordentlig. Håper strålinga hjelper deg. Har vært borti nesten det samme. Ta var på deg selv <3

Klem fra Ann Elisabeth

MayM sa...

Så flott kort du har laget Sølvi. Så synd at du ble forkjølet med de komplikasjonene det har ført med seg. Du skulle ha hatt tusen roser hver dag som takler dette så godt. Virkelig noe å se opp til. Håper du kan få det litt bedre raskt for det er tungt å ikke få puste. Masse klemmer til deg Sølvi