mandag, mars 24, 2014

Hobbyrommet mitt!

 Endelig kan jeg vise frem hobbyrommet mitt. Det har jo vært ferdig en stund nå, men så ville jeg så gjerne vise det når det var ryddig der da..
Her er det altså. Bildet er tatt fra døren. Midt i rommet står et bord til å skjære stoffer; eller selvsagt bruke til andre ting som det trengs et ekstra bord til. Under bordet står det en tom puff, den skal brukes til å rydde unna påbegynte ting dersom rommet skal brukes som gjesterom. Smart ikke sant?
 Langs veggen til venstre står det først et dobbelt garderobeskap, der har jeg stoffene mine. De jeg har planer om å sy klær/gardiner/duker/dukkeklær... av. Så kommer 4 høye skuffereoler fra Ikea som inneholder alt til hobbyarbeider som papirarbeider, søm, glidelås, snorer/bånd...
På veggen henger også et lite skuffeskap med knapper/nåler/merker osv.
 Veggen midt mot døren har en reol til gamle blader (bl.a nesten alle årganger av Alt om Håndarbeidet) og noen esker med diverse rester etter lappearbeider. Og en halvhøy reol fra Ikea med stoffer til lappeteknikk-arbeider. På gulvet foran denne reolen står ufokurven min. Etter hvert som det dukker opp ufoer, så havner de her. Og så er håpet at inspirasjonen skal gjøre denne kurven tom etter hvert...
 Skuffereolene fra Ikea er virkelig super til alt slikt hobbyarbeid/stoffer. Skuffene er lette å dra inn og  ut, kan lett fraktes med seg og har en grei størrelse (og nei - jeg er ikke sponset).
 Så ved siden av stoffreolen er der to bord. Det første er et sybord, der symaskinen står. Det neste er et bord der jeg tenkte å lage kort/scrappe osv.
 Den lille reolen bak stolen inneholder diverse ark/bokstaver/stifter osv til kortlaging. Og ved siden av den reolen står en gjesteseng. Så den som overnatter hos oss kan riktig være i det kreative slaget om en vil utnytte anledningen...
 En av reste-eskene. Denne inneholder bare lapper på 7 x 7 cm. Da barna var små sydde jeg stort sett alt de brukte av klær. Og for å utnytte stoffene maksimalt klippet jeg alle smårestene i kvadrater på bl.a 7x7cm. Gjett om her er mange lapper! En gang begynte jeg å sy lappene sammen til ruter, men det ble ikke ferdig. Har håp om å få gjort det en gang..
 En annen eske inneholder rester fra diverse arbeider. Her er det snakk om blokker med både store og små rester.
Enda en eske med rester. Her er det kvadrater på alt fra 6x6cm til 2x2cm. Samt diverse lengder i varierende bredde. Har visst nok arbeid til både dette og noen flere liv her.

Så nå blir det mulig å følge med på hva som foregår på hobbyrommet fremover. I første omgang må jeg lage kort. Invitasjoner til konfirmasjon står på vent. Gleder meg til å sette i gang.

13 kommentarer:

mimouna sa...

Så fint du har fått det! Bittelitt misunnelig, men du fortjener absolutt et slikt rom. Håper du får mange kjekke timer der inne.

Nydelig vårvær her nå, kanskje du kan ta med deg strikkeøyet ut i solveggen også?

Ha en god uke! *klem*

Knutine sa...

Er stum av beundring,av dette flotte rommet og organiseringen.Tror nesten du kan kalle dette arbeidsrom jeg,for avansert til å bli kalt hobbyrom :-)

ANNEPÅLANDET sa...

For et fantastisk hobbyrom! Her var det orden. Må jo være inspirerende å jobbe i slike omgivelser :-)

Hanne Siri sa...

Dette var et supert hobbyrom. Her kan du kose deg masse:)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Joda, det er veldig greit organisert. Mannen kaller det for arbeidsrom, men for meg er det hobbyrommet. Håper bare jeg klarer å holde orden der inne også når jeg holder på med sømarbeider...

Berit S sa...

Så fint det har blitt. Ser ut som rene drømme hobbyrommet. Litt av en plass du har fått. :)

Bodil sa...

For eit innbydande og flott hobbyrom du har fått :) Og så god orden på ting og tang. Ynskjer deg ei fin veke.

hobbyvenn sa...

Tusen takk begge to. Joda, her inne koser jeg meg veldig. Og foreløpig klarer jeg å holde orden også! Greit når alt har sin faste plass.

2ne sa...

Utrolig flott hobbyrom du har fått deg - og alt i et kjempeflott system. Deilig at du har så stor plass til sakene dine :-) Ønsker deg mange kreative og flotte stunder på dette flotte rommet :-)
Klem

hobbyvenn sa...

Tusen takk 2ne. Jeg har tilbragt flere timer der inne i dag bl.a. Og det resulterte i at jeg glemte tiden slik at jeg fikk det temmelig travelt til et møte jeg skulle ha her... Men jeg koste meg masse med å skjære bilder og kartong til invitasjoner.

Finnskoghuldra sa...

Wow! For ett flott hobbyrom! :)
Og så ryddig og organisert! :)
Jeg ville gjerne ha overnattet i det rommet der! Hadde vel ikke blitt så mye søvn, men... ;)
Håper du får en koselig kveld :)
Nina

Lisbeth Severinsen sa...

Wow for ett fint hobbyrom, ser du også bor i Bergen ? Samme her og det er jo gøy :) Jeg vil gjerne følge bloggen din og du er hjertelig velkommen i inn på min også :) Ha en fin helg, hilsen Beth

MayM sa...

Wow, Sølvi, dette rommet ditt bel virkelig lekkert. Skikkelig orden. Fikk en ide' der til å få ryddet i haugene mine også. Kjempefint var det.