onsdag, mars 24, 2010

Vårfornemmelser...


Herved slår jeg det fast: våren er kommet.


Stiklingene jeg klippet av Pelargoniaen fra i fjor er satt i jord og har allerede satt knupper. Du ser det på bildet om du bruker en lupe hvertfall...

Og lupen bør du ikke legge bort for her er flere vårtegn. Kan du se den lilla Krokusen? Er den ikke søt? Det er faktisk kommet opp flere krokuser, men bare de lilla. Snøklokkene er også kommet opp, men de glemte jeg å ta bilde av.


En liten tur ut i hagen er en ganske stor utfordring for tiden faktisk, så 5 minutter i hagen var mer enn nok med min muskelkraft.
Og det aller morsomste å se fremgangen på nå utover våren er faktisk Rabarbraen. Den vokser utrolig fort når den først er kommet igang. Dette bildet er tatt i dag, og det går nok ikke mange dagene før de første bladene titter frem her.


Som om ikke dette er vårlig nok, så tok eldstejenta sykkelen frem i går. I dag var det tørre veier og luktet herlig friskt ute da hun hoppet på sykkelen og syklet til jobb.


Hønemammaen måtte selvsagt sende en sms og sjekke om hun var kommet trygt frem. Og svaret som kom tilbake er vel også et typisk vårtegn??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, ja, ja! NÅ vil vi ha vår! Og da trenger jeg ikke lupe for å se knoppene, nei...
Forresten ser genseren på innlegget over ut til å bli riktig en praktgenser!
Stå på!

Dorthe sa...

Ja hos deg er det vist vår.. her kan vi glemme sykkel en stund til og gresset er gjemt under sneen... men veldig koselig og se vår bilder. Genseren er jo godt igang. Du har iallefall ideer nok. Mye man har lyst til men døgnet har bare 24 timer.....

hobbyvenn sa...

Ja våren er endelig kommet her. I dag er det 12 grader ute.
Genseren har jeg allerede rukket å rekke opp en gang, men nå er jeg godt igang igjen..