torsdag, juli 26, 2007

Langtidsprosjekt på hytten...


Hm, måtte visst igang med dette jeg... Sikkert mange som har sett det før. "Raspberry Chevron Afghan" heter teppet, men jeg får vel kalle det Vanilla Chevron Afghan siden det blir strikket i dobbel lyst Oleana-garn.
Gleder meg til det blir ferdig, men her er det bare strikket en remse à 180cm... Må nok ha 11 remser regner jeg med, så dette vil ta noe tid. Men så er det et supert tv-strikk også da. Mønsteret er genialt enkelt, og går bare over tre pinner.

7 kommentarer:

LivM sa...

Nå har du litt av et arbeid foran deg, men teppet kommer til å bli flott. Ellers så ser jeg at du ikke har ligget på latsiden i ferien. Litt av en produksjon!!

hobbyvenn sa...

Hehe, været har jo ikke akkurat vært så veldig forstyrrende for håndarbeidsaktiviteten heller da... Ja teppet tar nok sin tid, men det gjør ikke noe, det er så artig mønster å strikke!

malla-b sa...

Synest du har gjort mykje i ferien og det teppe ditt blir heilt nydeleg gleder meg til å sjå det ferdig. Synest det var lurt og strikke det i lengder.
Ha ein fin sommer fortsatt!

Petunia sa...

Hei igjen!
Bildet av fisken er grei å ha hvis han skulle bli "høy på pæren", men jeg er enig med deg at fiskehistorier blir stort sett bedre og bedre for hvert år...
Du har som vanlig vært veldig produktiv i de ukene jeg har vært fraværende... *målløs av beundring*
Jeg har lagt inn et nytt innlegg på bloggen min med bilder fra landstedet "Mitt ferieparadis"

Frk.Badegakk sa...

Litt av en jobb ja, men jeg tror teppet kommer til å bli kjempestilig! Blir artig å se det ferdige resultatet, regner med at du gir et lite vink på HF når det er ferdig?;)

Petunia sa...

Har nominert deg, jeg! Les om det på bloggen min!

hobbyvenn sa...

Føler meg beæret jeg... skal følge opp i kveld!