tirsdag, juli 17, 2007

Litt mer håndarbeid.


Julisokkene i sokkealongen på Projo er ferdig. Synes de ble veldig søte selv om ikke mønsteret kom så godt frem. Hadde nok vært bedre med ensfarget garn. Men garnet (Opal cotton) var godt å strikke med og nøstet ga et fint mønster i nydelige farger synes jeg. Strikket på pinne 2,5.Litt fremgang på bunadsbroderingen også. Alle bryggehusene er ferdig brodert så nå er jeg igang med grått i vinduene og dørene.

...men da jeg overivrig satte igang med grått i dag, klarte jeg selvsagt å brodere feil, så nesten alt må taes opp igjen. Gr, ikke noe gøy, men rommene mellom hvert hus skal ikke fylles med grått slik jeg har gjort, så alt arbeidet var forgjeves. (Hadde brodert ferdig denne rekken, også med konturene rundt husene...)

6 kommentarer:

malla-b sa...

Synest sokkane dine blei fine. Skal du brodere masse korssting på bunaden, synest det blei fint med bryggen. Kva bunad du lager? Eg synest korssting går utruleg seint å sy.Lykke til med bunaden.

hobbyvenn sa...

Nei det er nesten ikke broderi på bunaden, bare på krage og mansjetter på skjorten. Ellers er det vanlig maskinsøm. (Noe jeg er glad for så seint ute som jeg er da...) Det er Vestlandsdrakten jeg holder på å lage. Bilde ser du enten i arkivet på juni eller mai.

LivM sa...

Så ergerlig at du måtte ta opp igjen da! Men du er jo et stykke på vei så lykke til med resten. Sokkenen dine ble supre. Herlige farger!

Anonym sa...

Hei,hobbyvenn så flott broderiet ditt blir,har sjølv nettopp fått matrialpakken til vestlands drakten.Er innom bloggen din og henter tips om drakten.Ha en fin kveld.

hobbyvenn sa...

Så koselig dere tittet innom. Ja, det er ergerlig når en må ta opp igjen det en har jobbet med en stund, men nå er det fikset så da er alt bra.
Så spennende at vi er flere bloggere som syr Vestlandsdrakten da! Skal ta en titt på bloggen din bergitte, kanskje du har noen gode råd til meg også!

Anonym sa...

I have been searching for ages a Norwegian blog with cross-stitch and now I finally did. Thank you =). I really love your country and it is nice to read your blog. Do you know any other stitching Norwegians who has a blog. I would apreciate if you could give me some hints about that. By the way your stitching looks great. I did a visit to Bergen couple of weeks ago and I did some stash shopping...