onsdag, oktober 03, 2007

Uke for uke mot jul!


1. oktober åpnet manne på Hobbyboden "uke for uke mot jul". Dette er en forberedelse mot julen slik at en kommer i hanv i tide, uten å slite seg helt ut på slutten. Da får vi et nytt oppdrag hver uke over ting som skal gjøres. Denne uken var oppdraget å se på inngangspartiet mm. Snakk om å treffe spikeren på hodet... Har en ytterdør som skulle vært malt, planter som skulle vært fikset, grus som skulle vært ordnet og etterfylt,... så denne uken kommer til å bli travel!
Men du verden så mye mer morro det er å gjøre slikt når en er mange som deltar og en får oppdragene utdelt i stedenfor å bare tanke på at det skulle vært gjort...
Det første jeg gjorde var å kjøpe maling, så nå er jeg igang med å male døren. Den blir sort denne gang. Døren skulle vært skiftet, men det er litt av en jobb med diverse snekkerarbeid fordi døren er for bred og for høy i forhold til dagens standardører så det får vente til et annet år. Utfordringen nå blir å få den malt såpass bra at den blir representativ hvertfall.
Malte første strøk i går, så i dag skal jeg igang med det neste når bare solen varmer litt mer...

Ingen kommentarer: