lørdag, juni 21, 2008

Datakræsj..

Da tok dataen min sommerferie.... Hm, preget av all feriegleden til barna som nå er klar for skoleferie eller? Vel, den vil ganske enkelt ikke åpne noe som helst, så nå må den nok inn og fikses. Ikke er den gammel og slitt heller, så jeg synes godt den kunne holdt ut litt lengre.

Nå er vi på hytten og jeg har lånt barnas bærbare. Er vel redd jeg kommer til å låne den med meg hjem..
Men det dummer er at alle bildene ligger på min data. Hadde tenkt å oppdatere bloggen i går med bilder av en ferdig lue, nytt påbegynt stort prosjekt, hemmelig venn pakke.... De bildene la jeg inn i forgårs, og slettet de på kamera etterpå. Får ta nye bilder over helgen..

Men først skal vi kose oss på hytten denne helgen. Og i morgen, søndag, han min kjære invitert oss på hotellmiddag (familie-koldtbord). Deilig å komme til duk og dekket bord! Blir visst et år eldre i morgen jeg...
Ønsker alle som er innom her en riktig GOD HELG!


My laptop has taken a holiday-strike I think. It stopped, and don`t want to start... Hopefully I can get it fixed in a while.
This weekend my family and I are at our cottage in Tysnes. Tomorrow my lovely husband have invited us to a hotel-dinner becaus I am getting another year older..
I will try to uploud the blog as soon as possibly. Have a nice weekend!

9 kommentarer:

LivM sa...

En riktig god helg til dere alle. Håper dataen din er på plass igjen snart!

mimouna sa...

Så synd med dataen. Håper du får en fin dag i morgen, kos deg masse!

Takk for kommntar på bloggen min.

lises sa...

God bedring til pc-en og en fin sommerferie til deg!

Elin sa...

Gratulerer så mye med dagen,håper du får en kjempe flott dag :D

LivM sa...

Måtte jo inn igjen en tur for å gratulere deg med dagen!!

9na sa...

Gratulerer med dsagen din!!! Håper du kozte deg..

Petunia sa...

Hadde du bursdag i går???? Gratulerer så mye med overstått! Jeg er ikke helt oppdatert på ting rundt på bloggene, jeg har lev i mitt eget lille vakum hele uken. Vært småsyk og det er ikke noe kjekt:(
Irriterende med dataen. Men det er som oftes lite å gjøre med, bare smile fint til service folkene og spørre pent om hvor lang tid det tar. Si at man ikke kan leve uten PC'en og håpe de har forståelse for det. men det er noe du kan gjøre med til en senere anledning. last bilder du har tenkt å bruke på bloggen opp i flickr, picasa eller et annet nettsted, så kan du blogge fra hvilken som helst maskin og alltid ha bildene for hånd. Nå høres jeg veldig proff ut og du tror sikkert at dette gjør jeg selv, men så langt ha jeg ikke kommet. Bare vet at jeg burde gjøre det. Da har man også alltid en backup på de beste bildene hvis noe skulle skje... Man bestemmer jo selv om andre skal ha tilgang til webalbumene sine og det er ikke så vanskelig å bruke. dessuten sparer man mye plass på bloggen ved å laste bildene ned fra webalbumene i stedet for rett fra PC'en ut på bloggen.
Nå skal vi snart ut og feire st. hans med hele nabolaget her. Lek for ungene og felles bål på lekeplassen. En gammel tradisjon som vi prøver å holde liv i. I dag er det bare til å kle seg godt og håpe at man tørker før fellesferien;)
Får håpe du får dataen i orden snart og at dere ikke blåser vekk hvis dere skal ut og feire dagen i dag!
Ps. Var du ute og gikk med hunden deres og to/tre jenter rett ovenfor huset deres i dag ca 15:05??? Da kjørte jeg forbi og jeg synes i alle fall hunden kunne være din:) En puddel med lett sommerklipp!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen!
Joda, jeg hadde en veldig fin fødselsdag sammen med familien.
Ang. dataen så ser det ikke så lyst ut foreløpig. Leverandøren er satt på saken, så vi får se hva det bringer (og hvor raskt...) Bilder og dokumenter har min kjære og min bror fått reddet, så da kan jeg ikke klage.(Vi har ekstra lager for viktige dokumenter og bilder, men husker jeg å lagre det der ofte nok mon tro??)Flickr bruker jeg til alle hobbybilder, men ikke private bilder..
Petunia:Det var nok sikkert meg, men to-tre jenter? En jente og en gutt tenker jeg.. Kjørte du svart bil? Tenkte nemlig på deg da jeg så den..

Petunia sa...

Ikke meg i svart bil, nei..men i en lys blå passat stasjonsvogn.
Hadde jeg hatt tid, så hadde jeg stoppet og spurt:) Dere passerte akkurat det røde huset rett ovenfor dere.
:)