lørdag, mai 29, 2010

Bortskjemt, men fornøyd...

Mannen min og jeg har "barnefri" helg denne helgen, og han tilbød seg å ordne middagen fredag og lørdag. Slett ikke noe å si på det tilbudet, så jeg tok gladelig imot.
Eldstejenta jobber i et cateringfirma der de har utrolig god mat, så han ringte likegodt å bestillte koldtbord til oss! Koldtbord til 4 personer var ingen problem, og da ble det jo middag til 2 dager... Dvs, det er så mye mat her at det blir nok en god del igjen til en annen dag også her ja..
Snille mannen min ville vi skulle feire at kurene nå er ferdig for denne gang, og at over et halvt år med cellegift-behandling er over.

Ser det ikke godt ut kanskje? Her finnes det diverse kjøtt og spekemat. Virkelig alt hva hjertet begjærer av både det ene og det andre. I tillegg var der potetsalat, waldorfsalat, diverse dressinger, salat, brød og smør.


Og "fiske- og skalldyrfatet" er jammen ikke dårligere. Vanligvis er maten selvsagt levert på flere fat, men siden det bare var for 4 personer så setter de det sammen på større, men færre fat.
Det var faktisk eldstejenta som fikk bestillingen vår, så alt sammen er det hun som har dandert og lagt opp så fint. Flinke jenta vår!
Så er det rart jeg sier jeg er bortskjemt? For andres del håper jeg ikke dette er vanedannende, for da kan jeg allerede ha fått endel gode vaner....
Ønsker alle en riktig fin lørdagskveld, og håper dere har noe godt å kose dere med også....

9 kommentarer:

mimouna sa...

Kos deg med all den gode maten du! Deilig å bli tatt vare på, og nå er det din tur. *klem*

Ha en fin lørdagskveld!

amylin sa...

Så koselig av mannen din, og det høres absolutt ut som om det er fortjent! Kos dere i kveld!

trinemamma sa...

Med det du har vært igjennom, fortjener du en slik mann!!
Hils ham og si at det er beundringsverdig hva dere begge to tåler av belastning!

sissels sa...

Du har virkelig lov til å bli bortskjemt:)
Flinke datra di og en fornuftig mann som bestilte noe så godt som det der.

Bitt@mi sa...

Det så veldig godt ut med koldbord - ble faktisk sulten når jeg så det:-) Og jammen fortjener du det, etter alle kurene, og bivirkningene. Leste også forrige innlegg, og jeg må si jeg er imponert over humøret ditt. Det blir nok deilig når bivirkningene forsvinner, og du kan trene deg litt opp igjen. Håper du får en god og varm sommer nå, slik at du slipper å gå og fryse til stadighet.
Ønsker deg ei flott helg, og med en mann som du har, så er jeg overbevist om at du får det:-)
Stor klem fra meg!

Emme sa...

Ååh det så virkelig nydelig ut! Godt å høre du blir litt *bortskjemt*, alle har godt av det iblandt :)

Rigmor sa...

Maten ser deilig ut, tenker det smakte godt....du fortjener det, Hobbyvenn etteralt du har vært igjennom. Håper formen bedrer seg snart.

Elin Osa Søreng sa...

Hurra for at du er igjennom alle kurene!!! Og så utrolig omtenksom mann du har, koselig at han tenker på å markere en sånn "begivenhet"! Måtte du holde deg frisk og fin i evighet nå!
Gode klemmer fra Elin

Mia sa...

Hej hej..
Hoppas det går bättre och bättre för varje dag som går..

Mia