tirsdag, mai 18, 2010

Vel overstått.Da er 17.mai over for denne gang.
Dagen gikk som den pleier stort sett.
Eldstejenta badet og fønet hunden før dagen, så hun var riktig så fin. Egentlig så skulle hun vært klippet også, men det får være til jeg er bedre...
Den snille mannen min måtte ta handleturen (jeg skrev lang liste) alene i år siden jeg ikke kommer meg ut, og da kom han hjem med denne blomsterbuketten også.Barna gikk selvsagt i prosesjonen i år også. Det blir visst ikke 17.mai uten.
Jeg satt på altanen og så det hele derfra. Egentlig ble det en koselig stund selv om jeg var alene. Musikken hørtes faktisk bedre fra altanen enn når en går i prosesjonen for da er det så mye andre lyder også.

Og den tradisjonelle 17.mai-frokosten fikset jeg, og rømmegrøten laget mannen, helt som vi pleier...

Alt i alt en fin dag for både store og "små".
Håper alle dere andre også hadde en fin dag.

7 kommentarer:

Emme sa...

Fine bisken med sløyfe på og snille mannen din :)

Herlig å se du fikk prosesjonen med deg selv om du ikke kunne delta selv, 17. mai er liksom ikke helt *rett* uten den. I Haugesund kaller vi den Morgenprosesjonen og vi gikk alltid med i den da jeg bodde i byen men de siste 10 årene har jeg ikke stilt opp. Var en tur utover tidelig ettermiddag slik at jeg fikk se de små en stund. Jeg klarer ikke stå å se på togene lenger så det får bare være. Hadde likevel en flott dag!

dorthe sa...

Så fint dagen gikk bra:) Ha en forsatt fin uke:)

LivM sa...

Her var også geiringen av den rolige sorten. Koselig å se toget fra en annen vinkel enn man vanligvis gjør. Håper du har det etter forholdene bra. Krysser fingre, vet du!!

Torunn sa...

Så flott hund og ein snill mann du har! Bra at du fekk sett toget. Ønskjer deg ei fin veke.

Pinnepenn sa...

Høres ut som en fin dag. :)

Bitt@mi sa...

Vel overstått både 17. mai, og nå snart også pinse. Håper alt er bra med deg, og at du koser deg til tross for bivirkninger:-) Er dere på hytta?
Her i Østfold har vi nydelig vær, med grader over 20 i skyggen i flere dager nå. Blir å savne klimaet, men kan ikke få både i pose og sekk..
Ha ei flott uke!
Stor klem fra meg:-)

Smarie sa...

Ligger en award til deg i bloggen min ;o)